Interim Management bygger på gensidig tillid

Interim Management er en tillidssag. Med et minimum af formaliteter og forpligtelser for din virksomhed, kan Nextt Management hurtigt og effektivt få en erfaren interim manager på plads i jeres virksomhed. Den gensidige tillid, vores dybt forankrede forståelse af jeres forretningsudfordringer samt vores transparente aftalegrundlag er hjørnestenen i vores tilgang. Interim managerne hos Nextt Management er erfarende ledere med vilje og evne til at træde ind i stillingen og løse den konkrete udfordring, tage ansvar, gennemføre forandringer og skabe resultater.

En høj grad af fleksibilitet

I kombination giver det jer mulighed for hurtig behovsafdækning, en god og hurtig proces, tiltrædelse af den rigtige person i stillingen og en løsning på jeres umiddelbare udfordringer på et fleksibelt grundlag, der også sikrer jer fremadrettet.

Interim management kan være en fordel for både små og store virksomheder, da det både er omkostningseffektivt, præstationsorienteret og udmærker sig ved en høj grad af fleksibilitet.

Hvad betyder interim management?

Fordelene ved Interim Management

Der er mange fordele ved at have en interim manager ansat.
Vigtigst af alt er, at interim managerens succes afhænger af, om opgaven bliver løst tilfredsstillende, og det er her fokus ligger. Du har en opgave, der skal løses succesfuldt, og det er slutmålet for Nextt Management og for interim manageren. Ingen andre dikkedarer.
Derudover er både behovsafdækning, rekrutteringsprocessen og tiltrædelsen væsentlig hurtigere end ved traditionel rekruttering, og væsentlig mere omkostningseffektiv.

Når du har en interim manager ansat, giver det dig mange muligheder for fleksibilitet i ansættelsesforholdet ift. forlængelse, overgangsperiode, fuld åbenhed om en evt. efterfølgende rekruttering, eller evt. fastansættelse af kandidaten.

Læs mere om hvorfor interim management kan være en god løsning her.

Hvor kan en interim leder gøre en forskel?

Mange virksomheder har fokus på tilpasning, samtidig med at der effektiviseres og udvikles for at kunne imødekomme en voksende konkurrence fra et globalt marked, hvor kunderne kræver mere og mere og søger større indflydelse.

Denne udfordring stiller store krav til virksomhedens ressourceledelse – både strategisk og operationelt.

At kunne håndtere en uventet forretningsmulighed, at gennemføre nye projekter, at styre forandrings-projekter og udfylde et ledelsestomrum kan være af afgørende betydning for at nå de resultater, man ønsker. En interim manager er i højere grad handlingsorienteret og udførende i sit lederskab og sikrer dermed eksekvering og fremdrift.

Det er i disse situationer, at vores nøje udvalgte og prækvalificerede interim managere kan være med til at gøre en enorm forskel for forretningen.

Hvilke opgaver kan en interim manager løse?

En interim manager rekrutteres målrettet til den opgave vedkommende skal løse, og det kan være alle typer ledelsesopgaver afhængig af, hvilke udfordringer din virksomhederne står med.

 Ledelsesopgaver inden for:

  • Forandringsledelse/Change Management
  • Vækstledelse
  • Kriseledelse
  • Midlertidig ledelse
  • Projektledelse
  • Specielle projekter

Står din virksomhed med en konkret opgave, hvor der med fordel kan indsættes en ledelseskapacitet, så kontakt os og lad os sammen afdække mulighederne.

Udvalgte cases

Om Nextt

Med stort kendskab til og mange års succesfuld erfaring med at løse udfordringer i dansk erhvervsliv er vi godt klædt på til at indgå i en konstruktiv dialog omkring løsning af opgaverne.

Vi sikrer, at vore kunder får den bedste løsning inden for den kortest mulige tid.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os her, vi vender hurtigt tilbage.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Interim management via Nextt Management

Hastighed > Fleksibilitet > Kvalitet

Nextt Management forstår, at tid kan være en afgørende faktor, når du mangler en nøgleperson i din virksomhed. Derfor garanteres du, at Nextt Management kan have den rette kandidat på plads i din virksomhed inden for maks. 10 dage.

Vores proces er hurtig og effektiv, vores aftalegrundlag fleksibelt og det er vores ekspertise at forstå din forretning og jeres udfordring – fordi det er nøglen til at vælge den bedste kandidat.

Som kunde hos Nextt Management, garanteres du følgende:

• Inden for 24 timer stiller Nextt Management en erfaren partner til rådighed for et afklarende møde omkring opgavens indhold
• På maks. 10 arbejdsdage kan du have rette interim manager klar i din virksomhed
• Nextt Management gør det til en gennemskuelig og konkurrencedygtig pris
• Alle opgaver hos Nextt Management behandles fortroligt.
• Nextt Management giver tilfredshedsgaranti de første 30 dage

Internationalt interim samarbejde

Nextt Management er partner i et stort internationalt netværk af førende interim management virksomheder. Det giver unikke muligheder for at være operationsdygtige langt ud over landets grænser og mulighed for at trække på mangeårig erfaring og professionelle kompetencer hos partnerne i SeniorManagementWorldwide.

Står din virksomhed med en konkret udfordring, så kontakt os. Vi tilbyder altid et uforpligtende opstartsmøde, hvor vi drøfter mulighederne for interim management i din virksomhed. Kontakt os for et møde her:

Kontakt os for yderligere information

Torben Hvashøj

Direktør & Partner

Mobil +45 5130 2530

Mail [email protected]

Ravnsøvej 52, 1. DK-8240 Risskov

Dampfærgevej 27, 5. sal, DK-2100 København Ø

Telefon +45 4333 2780

Mail [email protected]