Interim Management

CEO – CFO- COO – CSO – CIO – CMO – CTO

Interim Management er den perfekte løsning for virksomheder, der mangler stærke ledelseskræfter til at gennemføre en forandringsproces, vækstrejse, turnaround, et stort strategisk projekt eller udfyldelse af et ledelses-vakuum

FAST > FOKUS > FRIHED > FLEKSIBILITET

Interim Management er en tillidssag. Med et minimum af formaliteter og forpligtelser for jer, kan Nextt Management hurtigt og effektivt have en erfaren interim manager på plads i jeres virksomhed. Den gensidige tillid, vores dybt forankrede forståelse af jeres forretningsudfordringer, samt vores transparente aftalegrundlag er hjørnestenen i vores tilgang. Vores interim managers er erfarne ledere med vilje og evne til at træde ind i stillingen og løse den konkrete udfordring, tage ansvar, gennemføre forandringer og skabe resultater.

Vi løser typisk interim management opgaver indenfor:

 • Forandringsledelse/Change Management
 • Vækstledelse
 • Kriseledelse
 • Midlertidig ledelse
 • Projektledelse
 • Specielle projekter

Funktioner vi ofte levere ressourcer til:

Interim CEO:
CEO’er med en dokumenteret erfaring og ledelsesprofil der kan løse selv meget udfordrende opgaver. Når de starter i virksomheden, er det med udgangspunkt i den aktuelle situation og så for derefter relativt hurtigt at få analyseret og gennemført nødvendige tilpasninger til virksomhedens bedste.

Læs mere om vores interim CEO her.

Interim COO:
Stor referenceramme!

 • Er der behov for effektiv implementering af en ny strategi?
 • En skarp profil til at sikre at serviceniveauet er i top, når produktionen flyttes til en ny afdeling?
 • Eller en profil, der med sikker hånd kan drive forretningens mange aktiviteter?

Læs mere om vores interim COO her

Interim CFO:
CFO’er med ekspertise i at forbedre en virksomheds finansielle stabilitet, etablere bedste praksis og finansielle systemer og hjælpe med at nå store vækstmål. De kan proaktivt vurdere en virksomheds økonomiske sundhed, udvikle en finansiel strategi og implementere en plan.

Se vores CFO Services her.

Interim HR:
Vores HR-ressourcer dækker bredt både nationalt og international. Et udsnit at løste opgaver:

 • National og international tilpasning af organisationer
 • Tilgang af talenter
 • Øge performancen gennem work-life balance
 • Kortlægning af eksisterende kultur, og sikret værdimæssig ensretning på tværs af landegrænse. Har fået sundhed, lighed og diversitet i fokus
 • M.v.

Læs mere om vores Interim HRO her

Vores proces er hurtig og effektiv, vores aftalegrundlag fleksibelt, og det er vores ekspertise at forstå din forretning og jeres udfordring – fordi det er nøglen til at vælge den bedste kandidat.

Står din virksomhed overfor en konkret opgave, hvor der med fordel kan indsættes en ledelseskapacitet, så kontakt os, og lad os sammen afdække mulighederne.

Som kunde hos Nextt Management, garanteres du følgende:

 • Indenfor 24 timer stiller Nextt Management en erfaren Partner til rådighed, til afholdelse af et afklarende møde om opgavens indhold
 • På få dage kan du have den rette interim manager på plads i din virksomhed
 • Nextt Management yder sin service til en gennemskuelig og konkurrencedygtig pris
 • Alle opgaver hos Nextt Management behandles fortroligt
 • Nextt Management yder 30 dages tilfredshedsgaranti

Hvornår kan det være en fordel med en interim manager

Der er mange fordele ved at have en interim manager ansat. Vigtigst af alt er, at interim managerens succes afhænger af, om opgaven bliver løst tilfredsstillende. Som kunde har du en opgave, der skal løses succesfuldt – og netop dét er slutmålet for både Nextt Management og den pågældende interim manager.

Dertil er både behovsafdækning, ansættelsesprocessen og tiltrædelse væsentlig hurtigere end ved traditionel rekruttering, og væsentlig mere omkostningseffektiv.

Når du tilknytter en interim manager, giver det dig mange muligheder for fleksibilitet i ansættelsesforholdet, fx indenfor forlængelse eller overgangsperiode, og fuld åbenhed om en eventuelt efterfølgende rekruttering eller fastansættelse af kandidaten.

Står din virksomhed med en konkret opgave, der med fordel kan løses af en interim manager, så kontakt Nextt Management og hør mere om dine muligheder.

Hvad betyder Interim Management?

Selve ordet “interim” betyder midlertidig eller foreløbig og stammer fra latin. I forlængelse heraf betyder Interim Management en midlertidig tilknytning af ledelsesmæssige og faglige ressourcer. Altså tilknytning af en erfaren leder på aftalt tid, der kan løse akutte ledelsesudfordringer eller varetage forandringsprojekter.

Nextt Management tilfører en dynamisk ressource til organisationen, når der opstår et særligt behov. Årsagerne kan være mange, f.eks. projekt- og programledelse, vækst eller transformation, turn around eller omstruktureringer, ønske om resultatforbedringer, international ekspansion, krisehåndtering, sammenlægninger eller opkøb, produktudvikling eller lancering, eller et akut opstået behov for ledelse af en kritisk post indtil en ny permanent ressource er fundet.

Læs mere om hvad interim management er her

Hvor kan en interim leder gøre en forskel?

Mange virksomheder har fokus på tilpasning, samtidig med at der effektiviseres og udvikles for at kunne imødekomme en voksende konkurrence fra et globalt marked, hvor kunderne kræver mere og mere og søger større indflydelse.

Denne udfordring stiller store krav til virksomhedens ressourceledelse – både strategisk og operationelt.

At kunne håndtere en uventet forretningsmulighed, at gennemføre nye projekter, at styre forandringsprojekter og udfylde et ledelsestomrum kan være af afgørende betydning, for at nå de resultater, man ønsker. En interim manager er i særlig høj grad handlingsorienteret og udførende i sit lederskab, og sikrer dermed eksekvering og fremdrift.

Det er i disse situationer, vores nøje udvalgte og prækvalificerede interim managere kan være med til at gøre en afgørende forskel for forretningen.

International interim

Nextt Management er partner i Senior Management Worldwide. Det giver unikke muligheder for at være operationsdygtige langt ud over landets grænser, og mulighed for at trække på mangeårig erfaring og professionelle kompetencer hos vore partnere i SeniorManagementWorldwide.

Står din virksomhed med en konkret udfordring, så kontakt os. Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor vi drøfter mulighederne for Interim Management i din virksomhed. Kontakt os her: