Freelance Interim Manager

Mangler I en skarp erhvervsprofil til et forandringsprojekt, eller står du selv til rådighed for udfordrende tidsbegrænsede stillinger, og er villig at tage springet til udlandet

Hvad er en freelance Interim Manager?

Interim Management er et sourcingkoncept, der løser udfordringer eller udfører forandringsprojekter. Nextt Management hjælper med at bringe freelance Interim Managers sammen med de virksomheder, der har behovet for dem.

Ordet Interim stammer fra latin, og betyder midlertidig eller foreløbig. En Interim Manager er derfor en midlertidig ressource, der bringer virksomheden sikkert igennem en klart afgrænset planlagt opgave eller en situation, der kræver akut specialiseret bemanding.

Hvorfor har virksomheder brug for Interim Manager?

Det kan der være mange årsager til, som kan være alt fra projektledelse, transformation, en turn-around eller omstruktureringer, ønske om forbedringer af resultater, en international ekspansion, fusion eller opkøb, produktudvikling eller lancering, eller et akut opstået behov for bemanding af en vigtig post indtil en ny permanent kandidat er fundet.

Hvordan er det at være en freelance interim manager?

En Interim manager er typisk klar på at rejse langt for at komme til at arbejde med det, som han eller hun drømmer om. Gennemsnitstiden per ansættelse for en freelance Interim manager ligger på 7 måneder i Danmark, mens det er længere i Europa.

Nextt Management formidler Interim-opgaver alle steder i verden, og virksomhederne er oftest store multinationale koncerner, så kandidaten får rig mulighed for at hente store oplevelser med hjem og styrke sin profil.

At blive freelance interim manager

Særligt kandidater med unikke spidskompetencer er interessante for vores kunder. Om det så er erfaringer fra ansættelser i udlandet, hvor du har lært kulturen og sproget at kende, eller erfaring som leder eller specialist fra en bestemt branche.

Fra kunder henvender sig til os, skal vi stille en kandidat til rådighed indenfor ti dage, så du skal være klar når chancen byder sig. Vi kan ikke garantere dig en stilling, men du til gengæld fri og uafhængig. Læs videre her, hvordan man ansøger om optagelse til at blive interim manager hos Nextt Management.