Interim ansættelse i udlandet

Nextt Management har stor erfaring med internationale Interim Management processer  

Interim ansættelse i udlandet

  • Planlægger I en udstationering?
  • Midlertidig ansættelse under internationale eller lokale forhold?
  • Hvad gør man med skat, tillæg, rejsetilskud, og hvordan bestemmes lønnen, hvis stillingen foregår i et uland?
  • Leder jeres organisation efter en topkandidat, som måske kun findes halvvejs rundt om Jorden, og kender ikke proceduren for en midlertidig ansættelse?
  • Eller har du selv fået øje på en midlertidig stilling i en koncern i udlandet, og vil sikre at du betaler skat det rigtige sted og de rette tillæg?

I Danmark er vi vant til at hyring og fyring foregår relativt gnidningsfrit, når loven skal overholdes, men situationen kan blive kompleks, hvis en dansk virksomhed eksempelvis planlægger en ansættelse af en amerikansk kandidat i et nyoprettet datterselskab i Kina.

Nextt Management er behjælpelig med det juridiske og praktiske

Det er ofte lidt lettere at gennemskue forholdene, hvis der er tale om faste stillinger, hvor en medarbejder flytter til landet i en årrække, men ved ansættelse af en interim manager, der typisk arbejder i 6-12 måneder i forbindelse med en interim ansættelse i udlandet, er der sjældent en best practice, der sikrer at ansættelse og kontrakt forløber uproblematisk og lovpligtigt.

  • Hvor skal den nye Interim Manager betale skat?
  • Hvilke regler gælder for feriepenge?
  • Kan medarbejderen afskediges eller opsige undervejs uden at virksomheden eller medarbejderen føler sig snydt pga. manglende kendskab til reglerne?
  • Og hvordan skrues kontrakten sammen, så både medarbejder og virksomhed er tilfredse?

Nextt Management har stor erfaring med interim ansættelse i udlandet og internationale Interim Management processer via – Senior Management Worldwide – vores partnerskab af det største netværk af Interim Management firmaet og hvor vi har formidlet over 1000 crossborder opgaver.

Kontakt os og hør hvordan vi kan sikre en gnidningsfri proces

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan en Interim Manager fra Nextt Managements ressourcebase af Interimledere kan føre jeres projekt i mål, eller hvordan du selv kan blive Interim manager, så kontakt en af vores partnere på +45 43 33 27 80 eller nextt@nextt.dk