De mest prækvalificerede interim managers

Nextt Management har en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af interim ledere, der er parate til at tilbyde deres ydelser.

Hvad enten, der er behov for en midlertidig fabrikschef, som skal optimere og udvikle produktionen, en CEO, der har stor erfaring med at dirigere virksomheder gennem en forandringsproces/turnaround, eller en projektleder, der agerer ekstra hoved og hænder med henblik på at få gennemført et projekt indenfor en kort deadline, har Nextt Management den kandidat, du har behov for.

Læs mere om processen for ansættelse her.

Nextt Management har siden 2003 samlet erfaring i at opbygge en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af stærke interim managers. Det betyder, at ressourcebasen er under konstant udvikling, og at der løbende tilføres evaluerede, udvalgte og kvalificerede kandidater, som matcher de egenskaber, markedet efterspørger.

Interim ressourcer

Den seneste opgørelse af interim ressourcer og kandidater, der har fungeret som enten bestyrelsesmedlem, direktør, leder, projektleder, afdelingsleder, managementkonsulenter eller konsulent inden for ledelse:

AnsvarsområdeAntal
Forandringsledelse1060
Turnaround910
Forretningsudvikling830
Administration740
Økonomi og ledelse1130
HR710
IT490
Ledertræning525
Generel ledelse1340
Produktion880
Logistik550
Projektledelse590
Indkøb/lager610
Kvalitetsledelse490
Salg & Marketing570
Supply Chain Mgt570
Produktudvikling480

Udvalgte cases

Sign-up til nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Opstartsmøde indenfor 24 timer
Vi leverer mere end du kan forvente
Kompetence og erfaring siden 2003
Internationalt partnerskab
Rette leder på plads indenfor 10 dage