Netværk af højeste kvalitet

Netværket er personligt og lukket og tæller flere tusinde prækvalificerede interim managers.

Hvad enten der er behov for en midlertidig fabrikschef der skal optimere og udvikle produktionen, en CEO der har stor erfaring med at dirigere virksomheder gennem en forandringsproces/turnaround, eller en projektleder der agerer ekstra hoved og hænder med henblik på at få gennemført et projekt inden for en kort deadline, har Nextt Management den kandidat, du har behov for.

Læs mere om processen for ansættelse her

Nextt Management har siden 2003 erfaringen i at opbygge et lukket og personligt ledernetværk af stærke interim managers. Det betyder, at ledernetværket konstant er under udvikling, og at det løbende bliver tilført evaluerede, udvalgte og kvalificerede kandidater, som matcher de egenskaber markedet efterspørger.

Interim ressourcer i netværket

Den seneste opgørelse af interim ressourcer og kandidater, der har fungeret som enten bestyrelsesmedlem, direktør, leder, projektleder, afdelingsleder, managementkonsulenter eller konsulent inden for ledelse:

Har du spørgsmål ang. kandidaterne, eller står du med et konkret behov for specialiserede kræfter til at hjælpe din virksomhed i mål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43 33 27 80

Udvalgte cases

Har du spørgsmål?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
AnsvarsområdeAntal
Forandringsledelse1060
Turnaround910
Forretningsudvikling830
Administration740
Økonomi og ledelse1130
HR710
IT490
Ledertræning525
Generel ledelse1340
AnsvarsområdeAntal
Produktion880
Logistik550
Projektledelse590
Indkøb/lager610
Kvalitetsledelse490
Salg & Marketing570
Supply Chain Mrg530
Produktudvikling480