Danmarks bedste interim managers

Interim managers, der gør en forskel i kritiske og akutte situationer

De mest prækvalificerede interim managers

Nextt Management har en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af interim ledere, der er parate til at tilbyde deres ydelser.

Hvad enten, der er behov for en midlertidig fabrikschef, som skal optimere og udvikle produktionen, en CEO, der har stor erfaring med at dirigere virksomheder gennem en forandringsproces/turnaround, eller en projektleder, der agerer ekstra hoved og hænder med henblik på at få gennemført et projekt indenfor en kort deadline, har Nextt Management den kandidat, du har behov for.

Læs mere om processen for ansættelse her.

Nextt Management har siden 2003 samlet erfaring i at opbygge en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af stærke interim managers. Det betyder, at ressourcebasen er under konstant udvikling, og at der løbende tilføres evaluerede, udvalgte og kvalificerede kandidater, som matcher de egenskaber, markedet efterspørger.

Interim ressourcer

Den seneste opgørelse af interim ressourcer og kandidater, der har fungeret som enten bestyrelsesmedlem, direktør, leder, projektleder, afdelingsleder, managementkonsulenter eller konsulent inden for ledelse:

1

FORANDRINGSLEDELSE

1

TURNAROUND

1

FORRETNINGSUDVIKLING

1

ADMINISTRATION

1

ØKONOMI OG LEDELSE

1

HR

1

IT

1

LEDERTRÆNING

1

GENEREL LEDELSE

1

PRODUKTION

1

LOGISTIK

1

PROJEKTLEDELSE

1

INDKØB/LAGER

1

KVALITETSLEDELSE

1

SALG & MARKETING

1

SUPPLY CHAIN MGT

1

PRODUKTUDVIKLING

Menu