Danmarks bedste interim managers

Interim managers, der gør en forskel i kritiske og akutte situationer

De mest prækvalificerede interim managers

Nextt Management har en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af interim ledere, der er parate til at tilbyde deres ydelser.

Hvad enten, der er behov for en midlertidig fabrikschef, som skal optimere og udvikle produktionen, en CEO, der har stor erfaring med at dirigere virksomheder gennem en forandringsproces/turnaround, eller en projektleder, der agerer ekstra hoved og hænder med henblik på at få gennemført et projekt indenfor en kort deadline, har Nextt Management den kandidat, du har behov for.

Læs mere om processen for ansættelse her.

Nextt Management har siden 2003 samlet erfaring i at opbygge en personlig, prækvalificeret ressourcebase, bestående af stærke interim managers. Det betyder, at ressourcebasen er under konstant udvikling, og at der løbende tilføres evaluerede, udvalgte og kvalificerede kandidater, som matcher de egenskaber, markedet efterspørger.

Se vores Interim Management ydelser her

Hos Nextt Management er vi eksperter i Interim Management. Læs her, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed eller organisation med interim løsninger.

Interim ressourcer

Den seneste opgørelse af interim ressourcer og kandidater, der har fungeret som enten bestyrelsesmedlem, direktør, leder, projektleder, afdelingsleder, managementkonsulenter eller konsulent inden for ledelse:

1

FORANDRINGSLEDELSE

1

TURNAROUND

1

FORRETNINGSUDVIKLING

1

ADMINISTRATION

1

ØKONOMI OG LEDELSE

1

HR

1

IT

1

LEDERTRÆNING

1

GENEREL LEDELSE

1

PRODUKTION

1

LOGISTIK

1

PROJEKTLEDELSE

1

INDKØB/LAGER

1

KVALITETSLEDELSE

1

SALG & MARKETING

1

SUPPLY CHAIN MGT

1

PRODUKTUDVIKLING

Det kan du forvente af din interim manager

ET MÅLRETTET KARRIEREVALG

Professionelle interim managers er af en ganske særlig støbning, og for dem er midlertidige ansættelser et målrettet karrierevalg. De drives af at lykkedes med udfordringer, gerne hvor andre måske har fejlet, og de har altid et skarpt fokus på tidshorisonten, og leverer derfor høj værdi på kort tid. Nextt Managements interim managers har en ekstraordinær evne til at stille skarpt på problemer, smøge ærmerne op og få opgaven løst. De har gjort det mange gange før. Når en interim manager træder ind af døren til din virksomhed, er vedkommende din ressource. Interim manageren har ikke mersalg for øje – modsat eksempelvis konsulenter – men fungerer udelukkende som din eksekverende ressource. Interim managerens vigtigste redskab er lederskabet, hvorfra vedkommende kan udfolde sin pallette af relevante ressourcer, afhængigt af den udfordring, der er i spil.

UAFHÆNGIG

Interim managers er ikke en del af virksomhedens politik og interne agendaer, men kan gå til udfordringerne og træffe beslutninger fra en neutral position. Det kan særligt være nyttigt, når svære eller upopulære beslutninger skal træffes.

OBJEKTIV

Interim managers er en udefrakommende ressource, der har fokus på bolden og på virksomhedens konkrete behov – og på det mandat, du har givet dem. De fungerer som betroede rådgivere, som har ret, men også pligt til at fortælle dig tingene, som de er.

TIDSFOKUSERET

Midlertidige ledere er tilgængelige med kort varsel. Når de tiltræder, vil de fokusere på at levere betydelig værdi, indenfor den aftalte tidsbegrænsede periode.

ERFARING OG EKSPERTISE

Interim managers bringer mange års erfaring med sig. De har alle fungeret som erhvervsledere gennem mange år, og har både mindset og værktøjskasse til at løse de udfordringer, de står overfor.

NETVÆRK

Ikke alene bringer interim manageren sin baggrund, erfaring og kompetencer i spil. Virksomheden kan også drage nytte af interim managerens personlige netværk, og således trække på endnu større erfaring for at løse opgaven bedst muligt.