Netværk af højeste kvalitet

Netværket er personligt og lukket og tæller flere tusinde prækvalificerede interim managers.

Hvad enten der er behov for en midlertidig fabrikschef der skal optimere og udvikle produktionen, en CEO der har stor erfaring med at dirigere virksomheder gennem en forandringsproces/turnaround, eller en projektleder der agerer ekstra hoved og hænder med henblik på at få gennemført et projekt inden for en kort deadline, har Nextt Management den kandidat, du har behov for.

Læs mere om processen for ansættelse her

Nextt Management har siden 2003 erfaringen i at opbygge et lukket og personligt ledernetværk af stærke interim managers. Det betyder, at ledernetværket konstant er under udvikling, og at det løbende bliver tilført evaluerede, udvalgte og kvalificerede kandidater, som matcher de egenskaber markedet efterspørger.

Interim ressourcer i netværket

Den seneste opgørelse af interim ressourcer og kandidater, der har fungeret som enten bestyrelsesmedlem, direktør, leder, projektleder, afdelingsleder, managementkonsulenter eller konsulent inden for ledelse:

Har du spørgsmål ang. kandidaterne, eller står du med et konkret behov for specialiserede kræfter til at hjælpe din virksomhed i mål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 43 33 27 80

Udvalgte cases

Har du spørgsmål?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Ansvarsområde Antal
Forandringsledelse 1060
Turnaround 910
Forretningsudvikling 830
Administration 740
Økonomi og ledelse 1130
HR 710
IT 490
Ledertræning 525
Generel ledelse 1340
Ansvarsområde Antal
Produktion 880
Logistik 550
Projektledelse 590
Indkøb/lager 610
Kvalitetsledelse 490
Salg & Marketing 570
Supply Chain Mrg 530
Produktudvikling 480