Kontakt Nextt Management

Vi er tilgængelige døgnet rundt – til akutte og planlagte opgaver

Torben Hvashøj

Direktør & Partner

Torben har siden 2001 været selvstændig, først indenfor Consulting og efterfølgende indenfor Interim Management og Executive Recruitment. Ud over at være ansvarlig for ledelsen af Nextt Managements netværk af Interim Managers, Business Partnere, samt rekruttering af bestyrelsesmedlemmer, er Torben i Danmark og Internationalt den primære kontakt vedrørende Interim Management opgaver. Torben har supplerende kompetencer indenfor ledelsesrådgivning, strategi og bestyrelsesarbejde, og har selv fungeret som interim direktør. Torben er cand.merc. og tidligere været ansat i karrierestillinger hos IBM, Telenor (tidl. Sonofon), Jyllands-Posten og været Partner i Pluss Leadership.

Christian Hvashøj Schaarup

Direktør & Partner

Christian har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som investor, bestyrelsesmedlem, selvstændig, leder og forretningsudvikler I en lang række virksomheder. Christian besidder en veludviklet evne til at forstå virksomhedernes udfordringer, og med sin strategiske forståelse skaber og implementerer han solide løsninger, der har skabt markant vækst. Han har senest arbejdet som forretningsudvikler og investor for Skandinaviens førende accelerator og seed-investor Accelerace Management. Christian har tidligere arbejdet som interim manager, haft egen konsulentforretning og haft karrierestillinger hos Arla Foods og DONG Energy. Christian har en HD i Organisation og Ledelse og har løbende suppleret med MBA fag, kurser og certificeringer inden for HR, strategi og bestyrelsesarbejde.

Claus Møller

Partner

Claus har mere end 20 års dansk og international erfaring med udvikling og ledelse af kommercielle aktiviteter i forskellige roller, senest som kommerciel direktør med fuldt ansvar for hele værdikæden i en international B2C onlinevirksomhed under Kvadrat A/S og som ansvarlig for forretningstransformation og digitalisering hos Salling Group A/S. Claus har beskæftiget mig med strategisk salg og markedsføring af avancerede, tekniske løsninger for en række større kunder fra ind- og udland, optimering af forretningsprocesser, udvikling af supply chain strategier og forretningsmodeller, lancering af nye produkter, effektiviseringer og udflytning af ressourcer samt strategisk ledelse af organisatoriske transformationer. Claus har en MBA fra Henley Business School i Reading, UK samt en HD i afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet suppleret med kurser indenfor HR, strategi og kommunikation samt certificeringer i PRINCE2, LEAN og flere personprofilværktøjer. Udover sit professionelle virke er Claus tilknyttet som ekstern censor på Erhvervsakademi Aarhus og International Business College i fagene Strategisk Salg samt Digital Salg og Markedsføring.

Kresten Johansen

Partner

Kresten har en mangeårig ledelsesbaggrund fra den finansielle sektor, og ud over forskellige positioner som regionsdirektør og projektleder, har han en stor erfaring indenfor HR. Inden han trådte ind i Nextt Management, var han direktør for en Fintech start-up virksomhed. Han medbringer erfaring indenfor ledelse, HR, forretningsudvikling, start-up, seed investor, generationsskifte og strategiudvikling, har god sans for at forstå dybden af de udfordringer, virksomheder oplever, og herved bidrage til at finde den bedst mulige løsning. Kresten har tidligere drevet egen konsulentforretning. Kresten har en HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet, samt en Executive MBA fra Copenhagen Business School.

Jan Holm

Business Partner

Jan har en baggrund som statsautoriseret revisor og mere end 25 års erfaring fra CFO & økonomichef stillinger, der spænder fra SMV virksomheder til økonomifunktioner, som indgår i større koncerner. Herudover har Jan mere end 8 års erfaring med rekruttering af professionelle bestyrelsesmedlemmer til SMV virksomheder. Derudover har han bred erfaring med rekruttering af alle typer af medarbejdere til økonomifunktioner, samt erfaring med praktisk bestyrelsesarbejde. Jan er i besiddelse af stærke kommunikationsevner og stor forretningsmæssig og strategisk forståelse, og han har med sin stærke baggrund indenfor rekruttering og økonomi en god evne til at analysere de konkrete behov og kompetencekrav. Jan har erfaring med at drive egen konsulentforretning, og han har blandt andet haft ansættelsesforhold hos KPMG, Labflex A/S, Maibom Sko A/S, Nordic Waterproofing A/S og Phønix Tag. Jan er uddannet HA og cand.merc.aud og har løbende suppleret uddannelsen med blandt andet en Mini MBA og en bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV-segmentet på Aarhus Universitet.

Find vej til os i København og Århus

Menu