Kontakt Nextt Management

Vi er tilgængelige døgnet rundt – til akutte og planlagte opgaver

Torben Hvashøj

Direktør & Partner

Torben har siden 2001 været selvstændig, først indenfor Consulting og efterfølgende indenfor Interim Management og Executive Recruitment. Ud over at være ansvarlig for ledelsen af Nextt Managements netværk af Interim Managers, Business Partnere, samt rekruttering af bestyrelsesmedlemmer, er Torben i Danmark og Internationalt den primære kontakt vedrørende Interim Management opgaver. Torben har supplerende kompetencer indenfor ledelsesrådgivning, strategi og bestyrelsesarbejde, og har selv fungeret som interim direktør. Torben er cand.merc. og tidligere været ansat i karrierestillinger hos IBM, Telenor (tidl. Sonofon), Jyllands-Posten og været Partner i Pluss Leadership.

Christian Hvashøj Schaarup

Direktør & Partner

Christian har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som investor, bestyrelsesmedlem, selvstændig, leder og forretningsudvikler I en lang række virksomheder. Christian besidder en veludviklet evne til at forstå virksomhedernes udfordringer, og med sin strategiske forståelse skaber og implementerer han solide løsninger, der har skabt markant vækst. Han har senest arbejdet som forretningsudvikler og investor for Skandinaviens førende accelerator og seed-investor Accelerace Management. Christian har tidligere arbejdet som interim manager, haft egen konsulentforretning og haft karrierestillinger hos Arla Foods og DONG Energy. Christian har en HD i Organisation og Ledelse og har løbende suppleret med MBA fag, kurser og certificeringer inden for HR, strategi og bestyrelsesarbejde.

Helle Bork

Direktør – Executive Interim Management

Helle har 15 års erfaring som leder, og senest som direktør og medlem af
topledelsen i Adecco A/S.

Helle er specialist indenfor HR, salgs- og forretningsudvikling, Change
Management og ledelse af ledere, hvor hun b.la har gennemført flere
turnarounds med markante resultater, opbygget forretningsenheder, strategisk
ansvar for store nationale og internationale kunder,  salgsfremmende
aktiviteter i samarbejde med CEO, optimering af processer samt coaching af
ledere og Executive Management.

Helle forstår hurtigt virksomhedernes udfordringer og kan bidrage med god
sparring for at finde den bedste løsning.

Helle er certificeret i testværktøjerne Hogan Assessment og Master – OPTO

Kresten Johansen

Business Partner

Kresten har en mangeårig ledelsesbaggrund fra den finansielle sektor, og ud over forskellige positioner som regionsdirektør og projektleder, har han en stor erfaring indenfor HR. Inden han trådte ind i Nextt Management, var han direktør for en Fintech start-up virksomhed. Han medbringer erfaring indenfor ledelse, HR, forretningsudvikling, start-up, seed investor, generationsskifte og strategiudvikling, har god sans for at forstå dybden af de udfordringer, virksomheder oplever, og herved bidrage til at finde den bedst mulige løsning. Kresten har tidligere drevet egen konsulentforretning. Kresten har en HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet, samt en Executive MBA fra Copenhagen Business School.

Find vej til os i København og Århus