Kontakt Nextt Management

Vi er tilgængelige døgnet rundt – til akutte og planlagte opgaver

Christian Hvashøj Schaarup

Adm. Direktør

Christian er Adm. Direktør og medejer af Nextt Management. Han har arbejdet fokuseret med interim management siden 2016 for danske, nordiske og internationale virksomheder.

Christian er ansvarlig for udviklingen af Nextt Managements, deres ressourcebank af Interim Managers og deres netværk af Business Partnere. Christian sidder ligeledes i bestyrelsen for Senior Management Worldwide, som en succesfuld alliance af professionelle interim management virksomheder, der hjælper internationale virksomheder globalt.

Christian har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som investor, bestyrelsesmedlem, selvstændig, leder og forretningsudvikler I en lang række virksomheder. Christian besidder en veludviklet evne til at forstå virksomhedernes udfordringer, og med sin strategiske forståelse skaber og implementerer han solide løsninger, der har skabt markant vækst. Christian har tidligere arbejdet som forretningsudvikler og investor i vækstvirksomheder, interim manager, haft egen konsulentforretning og haft karrierestillinger hos Arla Foods og DONG Energy. Christian har en HD i Organisation og Ledelse og har løbende suppleret med MBA fag, kurser og certificeringer inden for HR, strategi og bestyrelsesarbejde.

Gorm Wesing Flyvholm

Kommerciel Direktør

Gorm har mere end 30 års erhvervserfaring fra dansk erhvervsliv i ledende CxO roller hos bl.a. hos AS3 Executive, Børsen-koncernen, Berlingske Media, North Media, Deloitte og som selvstændig interim-leder.

Igennem hans lange ledelseskarriere har Gorm opnået en solid ekspertise i at navigere og lede organisationer i brancher, der konstant forandrer sig. Han har særligt haft fokus på gennemførelsen af store transformationsprojekter, turnarounds og kommerciel vækst.

Gorms brede erfaringsgrundlag og hans stærke kompetencer inden for bl.a. executive onboarding, salg, ledelse og forretningsudvikling bruger han i hans arbejde med at sikre de rette executive interim-løsninger til et stigende antal danske og nordiske virksomheder.

Torben Hvashøj

Founder og Bestyrelsesformand

Torben er Founder, Bestyrelsesformand og medejer af Nextt Management. Torben har siden 2001 været selvstændig, først indenfor Consulting og efterfølgende indenfor Interim Management og Executive Recruitment. Torben har opbygget Nextt Management igennem de seneste 20 år fra at være pioner til nu at være den mest anerkendte professionelle formidler af interim management services. Torben har været fortrolig sparringspartner for mange hundrede virksomhedsledere og skabt værdifulde løsninger i et tæt samspil med dem. Torben er i dag bestyrelsesformand i Nextt Management A/S.

Torben har supplerende kompetencer indenfor ledelsesrådgivning, strategi og bestyrelsesarbejde, og har selv fungeret som interim direktør. Torben er cand.merc. og tidligere været ansat i karrierestillinger hos IBM, Telenor (tidl. Sonofon), Jyllands-Posten og været Partner i Pluss Leadership.

Kresten Johansen

Business Partner

Kresten har en mangeårig ledelsesbaggrund fra den finansielle sektor, og ud over forskellige positioner som regionsdirektør og projektleder, har han en stor erfaring indenfor HR. Inden han trådte ind i Nextt Management, var han direktør for en Fintech start-up virksomhed. Han medbringer erfaring indenfor ledelse, HR, forretningsudvikling, start-up, seed investor, generationsskifte og strategiudvikling, har god sans for at forstå dybden af de udfordringer, virksomheder oplever, og herved bidrage til at finde den bedst mulige løsning. Kresten har tidligere drevet egen konsulentforretning. Kresten har en HD i Organisation og Ledelse fra Aarhus Universitet, samt en Executive MBA fra Copenhagen Business School.

Find vej til os i København og Århus