Interim CIO 

Har I akut behov for en profil, der forstår det enorme udvalg af løsninger på IT-markedet? Vi indstiller jeres nye interim CIO på 10 dage

Hvad er en Interim CIO?

En Interim CIO er ansvarlig for informationsteknologi (IT), især i it-virksomheder eller virksomheder, der er stærkt afhængige af en IT infrastruktur, og som har brugt lang tid på at udvælge et team af teknologiledere der kan matche med organisationer, der i en overgangsperiode har brug for en Interim CIO-ekspertise.

En Interim Chief Information Officer (CIO) er en ekspert i teknologiledelse, der træder ind i en organisation, når der er behov for nytænkning eller store ændringer i sigte. Et projekt er muligvis afsporet (eller sandsynligvis), eller virksomheden er i en proces med M&A eller i stor lancering af et nyt projekt eller produkt.

Nextt Management top-interim CIO’er træder ind i virksomheden på kort og lang sigt for at kunne vurdere virksomhedens IT potentiale, udvikle en køreplan og strategi der kan understøtte større forretningsmål

  • Kør digital innovation
  • Juster forretnings-og-it-strategi
  • Forbedre kundeengagement
  • Forbedre beskyttelse af cybersikkerhed
  • Strømline din forsyningskæde

Nextt Management udvælger, kvalificere og indstiller jeres nye interim IT-chef på 10 dage

  • Har I akut behov for en profil, der forstår det enorme udvalg af løsninger på IT-markedet
  • Et re-think af jeres IT-strategi eller implementering af nyt IT-system på tværs af afdelinger eller landegrænser

Nextt Management har stor ekspertise med CIO-kompetencer, og har løst flere opgaver hvor der efterspørges topkvalificerede IT-profiler, og kan derfor levere Interim CIO’s, hvis kompetencer og egenskaber lever op til de krav, der stilles til IT-chefer i virksomheder med store vækstambitioner og digitalisering.

Som Partner i SMW (Senior Management Worldwide) kan Nextt Management formidle udenlandske CIO profiler

Er jeres udfordring så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har udført lignende opgaver før? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén CIO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed, kan det blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Med mere end 18 års erfaring har Nextt Management en solid erfaring med formidling af top kvalificerede Interimledere, der sikkert og effektivt når i mål med udfordringerne. Vi i Nextt Management har alle en baggrund som ledere fra danske og internationale virksomheder og er derfor godt klædt på til at møde morgendagens udfordringer og ikke mindst i formidling af moderne proaktive ledelsesressourcer på aftalt tid.

Nextt Management interne CIO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Torben Hvashøj og Christian Hvashøj er i Nextt Management faglig ansvarlig for alle CIO-opgaver. De har bl.a. en baggrund fra IBM og digitalisering i vækstvirksomheder der er med til at sikre jer den bedste gennemprøvede formidlingproces. Læs mere her, for mere viden omkring ledelsen i Nextt Management.

Kontakt os

Hvis I ønsker at vide mere om, hvordan en interim IT-chef fra Nextt Management kan løse jeres virksomheds udfordringer, er I velkomme til at kontakte Direktør og Partner Torben Hvashøj på thp@nextt.dk eller+45 51 30 25 20