CFO Services 

Vi er specialister i at hjælpe dig og din økonomifunktion – vi sikrer dig 4xF
Fleksibilitet – Fokus – Fart – Frihed 

CFO’en er en afgørende forretningspartner

I de fleste virksomheder opstår der situationer, hvor konkrete kompetencer eller ressourcer ikke er til rådighed når behovet er der. Det kan have store konsekvenser for udviklingen både i positiv og negativ retning. I disse situationer tilbyder vi at stille vores Interim-økonomiressourcer til rådighed hurtigt og effektivt.
Vi har således hjulpet vore kunder til succes siden 2003!

Vores CFO Services

Interim CFO

Når CEO har behov for assistance til eksekvering af strategien

En opsigelse eller en sygemelding kommer sjældent på et belejligt tidspunkt!

I perioden frem til en permanent løsning kan være på plads, stiller vi, indenfor 10 dage, en fokuseret interimsløsning til rådighed i den nødvendige periode – på fuld- eller deltid.

Vi garanterer en hurtig og effektiv løsning.

Interim hjælp

Når CFO’en har behov for fleksibel assistance i dagligdagen til projekter

Som CFO kan du komme i en situation, hvor du i øjeblikket mangler de rette faglige kompetencer eller erfaringer i en given periode.

Vores specialister er klar til driftsopgaver og forandringsprojekter. De er klar til at udvikle økonomifunktionen i den ønskede retning eller gennemføre forretningskritiske projekter.

Vores kandidater leverer altid synlige resultater.

Hurtig ansættelse

Når økonomifunktionen har behov for en ny medarbejder – i en fast stilling

Har du en åben jobposition i din økonomifunktion, hjælper vi dig hurtigt med at finde din næste medarbejder.

Vi sourcer fra en stor specialudviklet pulje af velkvalificerede og erfarne økonomi-kandidater der er klart til hurtig ansættelse.

Vi har kan stå for hele  processen eller delvis i samarbejde med dig.

Få den beste løsning med den største fleksibilitet!
 • Hurtig opstart - 10 dage og så vi i gang på enten en:
 • >>Interim aftale på aftalt tid
 • >>En Interim aftale i kombination med en fastansættelse - Try & Hire
 • >>Konsulentaftale på deltid
 • >>Fast Executive Search med garanti

Derfor CFO Services fra Nextt

Hos Nextt Management får du top-of-the line interim management ydelser, og vi har gennem mange år hjulpet både C20-selskaber, mellemstore og små virksomheder med at løse de udfordringer, der pludseligt opstår.

Udfordringerne kan være mange, men fælles for dem alle er, at de kan føres tilbage til en svækket organisation (jobskifte, sygdom el. lign.), eller en manglende kompetence til en specifik problemstilling.

Et fokus kan være på at styrke indtjeningen, vækste og øge konkurrenceevnen, samt hjælpe virksomheder i problemer tilbage på rette kurs, både nationalt og internationalt

Vi leverer de rette kompetencer på rette tid og sted og i et altid fortroligt forum med virksomhedens ledelse og bestyrelse.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med skræddersyede og professionelle CFO services.

I samtlige opgaveløsninger, Nextt Management involveres i, vil virksomhedens værdigrundlag være hovedhjørnesten:

 • Indlevelse
  Nextt Management er personligt engageret i at forstå og lytte til kunden, men stiller også kritiske spørgsmål. Nextt Management går ikke på kompromis med loyalitet overfor de arbejdsopgaver, der udføres.
 • Kvalitet
  Nextt Management stiller store krav internt til medarbejdere, produkter og ydelser. Nextt Management arbejder i en løbende proces for at udvikle virksomheden, arbejdsmetoder og ydelser. Produkter og ydelser er funderet på stor personlig erfaring og et højt fagligt niveau.
 • Partnerskab
  Nextt Management opbygger relationer til kunderne med henblik på et langvarigt samarbejde. Nextt Management gør det med respekt for åbenhed, ærlighed, gensidig respekt og fairness.
 • Værdiskabelse
  Der er entydig sammenhæng mellem kundens og Nextt Managements succes. Derfor går Nextt Management gerne langt for at tilvejebringe den rigtige løsning, der giver merværdi for kunden.