Interim CSO

Har I behov for at gentænke jeres salgsstrategi for at øge ROI? Eller søger I et retorisk naturtalent, der formår at sikre aftaler med de tungeste spillere på et nyt marked? Få en knivskarp interim sales manager på ti dage.

Hvad er en Interim CSO?

En Interim CSO er ansvarlig for salg.

Salgstallene er konstant under pres. Det er salgsstyrken der er udøvende, sælger og optager ordre. Specielt under økonomiske trange tider vil der været et specielt fokus på resultater.

  • Lead generering eller ej, mandatet til øge salget forbliver det samme
  • Færre ressourcer til rådighed for at nå målene
  • Salgsstrategier skal omlægges
  • Bare gøre det
  • Alle salgsressourcer skal fungere optimalt i kvalitet og kvantitet

Med udgangspunkt i at en salgsdirektør der pludselig ikke er i virksomheden mere eller virksomheden befinder sig i en speciel situation, kan du være sikker på at salgsresultaterne vil blive forbedre ved at ansætte en Interim CSO.

En Interim CSO vil ikke love resultater, der ikke kan leveres på længere sigt. Strategi skal have et flerniveau-fokus på kort-,mellem- og langsigtede mål.

Interim salgschef

Få en knivskarp sales manager på ti dage

  • Har I behov for at gentænke jeres salgsstrategi for at øge ROI?
  • Er I på vej ind på et nyt marked, hvor jeres nuværende fremgangsmåde fejler pga. en anderledes salgskultur?
  • Eller søger I et retorisk naturtalent med et stort netværk, der formår at sikre aftaler med de tungeste spillere på et nyt marked?

Jeres nye Interim CSO står klar om 10 dage

Med vores proces udviklet gennem 18 år garanterer vi en leverance på jeres kommende Interim CSO, så både kompetencer og erfaring matcher præcis, til-eller overgår jeres behov, og at profilen er klar til at starte I jeres virksomhed på dag 10 efter jeres første henvendelse. Vi afholder desuden de indledende samtaler, så I typisk kun skal tage stilling til maksimalt tre profiler.

Ring og hør hvordan en Interim salgschef/CSO kan skabe vækst for jeres virksomhed

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan en Interim salgschef eller CSO fra Nextt Management kan forbedre jeres virksomheds resultater, er du velkommen til at kontakte Partner Christian Hvashøj på +45 26 83 99 38 eller chs@nextt.dk