Værsgo, her får du vores gratis guide til Interim Management   

Interim Management giver - Fleksibilitet

Få styrket dit arbejde og din virksomhed med Interim Management 

Forandringsparatheden vil blive det største konkurrenceparameter for virksomheder, og dermed bliver det endnu vigtigere, at virksomheder kan reagere og tilpasse sig hurtigt. Derfor mener vi i Nextt Management, at interim managers, vikarer og freelancere kommer til at spille en vigtig rolle.

Vi håber at med denne Guide til Interim Management får du øget din forståelse for interim management og placere denne ansættelsesform som en option, du kan tage med i dine overvejelser.

Udfyld sign-up formularen til højre, og vi sender din e-bog med det samme – til din e-mail. Du vil samtidigt blive tilmeldt til vores nyhedsbrev, hvor vi kun kommer med relevante indsigter til dig omkring trends og tendenser i arbejdsmarked og hvordan interim management kan hjælpe dig i dit job fremadrettet.

God læselyst!


Guide til Interim Management

Udfyld felterne nedenfor, hvorefter du vil modtage en mail med et link til "Guide til Interim Management"
Email  *
Fornavn *
Efternavn *
*Required fields
Jeg giver hermed samtykke til, at Nextt Management kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse  vilkår og betingelser og den tilbehørende persondatapolitik   

Indholsfortegnelse

Guiden er opbygget i 5 kapitler der giver mere viden til dig der gerne vil lære dig mere omkring Interim Management, men også til dig som vil have inspiration i dit arbejde fremadrettet og få et overblik over, hvordan en interim manager vil kunne styrke dit arbejde og din virksomhed.

  1. Interim Management med Nextt Management
  2. Sådan bruger erhvervslivet Interim Management
  3. Hvad kendetegner din interim manager
  4. Sådan får du en interim manager i spil
  5. Fremtidens arbejdsmarked