Interim CFO

Nextt Management matcher virksomheder med top interim CFO’er, deltids CFO’er og finansielle ledere, der har erfaring i vækst, krise og forandringer 

Hvad er en Interim CFO?

Interim CFO’er er eksperter i at forbedre en virksomheds finansielle stabilitet, etablere bedste praksis og finansielle systemer og hjælpe virksomheder med at nå store vækstmål. En CFO kan proaktivt vurdere en virksomheds økonomiske sundhed, udvikle en finansiel strategi og implementere en plan.

Nextt Management matcher virksomheder med top interim CFO’er, deltids CFO’er og finansielle ledere, der har erfaring i vækst, krise og forandringer.Uanset om det er at forbedre pengestrømmen, nye markedspladser eller at maksimere værdien før en potentiel transaktion eller exit, kan en Interim CFO føre til forandringer eller vækst.

Enhver organisation gennemgår perioder med transformation på et eller andet tidspunkt. Efterhånden som en virksomhed udvider, opstår der ofte vækstudfordringer. Problemer med finansiel rapportering, regnskabsfejl eller måske mangel på systemer og processer kan påvirke virksomheden negativt.

Se vores samlede CFO Services her

Ny Interim CFO eller økonomichef

  • Få en topkvalificeret Interim Manager på 10 dage til at få styr på jeres økonomi
  • Har I behov for effektiv ledelse af en organisation eller afdeling
  • En erfarende profil til procesoptimering eller implementering af nyt økonomisystem
  • Projektledelse af et konkret økonomiprojekt
  • Eller at få lønsomheden analyseret

Nextt Management har de bedste prækvalificerede CFO-kandidater der både kan bidrage på fuldtid og på deltid efter behov. I Nextt Management har vi Partnere med baggrund i CFO-erfaring så de vil være den helt rigtige sparrings partner for virksomheden til at vurdere kvaliteten og behovet for at få tilknytten en financiel interim ressource.

Som Partner i SMW (Senior Management Worldwide) kan Nextt Management formidle udenlandske CFO profiler

Er jeres udfordring så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har udført lignende opgaver før? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén CFO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed, kan det blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Med mere end 18 års erfaring har Nextt Management en solid erfaring med formidling af top kvalificerede Interimledere, der sikkert og effektivt når i mål med udfordringerne. Vi i Nextt Management har alle en baggrund som ledere fra danske og internationale virksomheder og er derfor godt klædt på til at møde morgendagens udfordringer og ikke mindst i formidling af moderne proaktive ledelsesressourcer på aftalt tid.

Nextt Management interne CFO-kompetencer sikrer bedste forretningsforståelse

Landets mest kvalificerede Interim Managers

Gennem de mange år i branchen har Nextt Management opbygget og prækvalificeret landets bedste ressource af Interim Managers, der har gjort en markant forskel i danske og udenlandske virksomheder og hvor resultatet altid har været bedre end forventet.

Kontakt Christian Hvashøj +45 26 83 99 38 eller chs@nextt.dk, hvis du vil høre, hvordan I får en Interim CFO nu.