Interim manager til supply chain, indkøb, logistik og procurement 

Vi formidler netop den Interim supply chain eller procurement manager, der har tilsvarende erfaring med i bagagen, til at klare jeres udfordring

Få en topkvalificeret profil på 10 dage

  • Har I akut behov for at få samspillet mellem de forskellige aktører i virksomhedens aktiviter til at gå i højere enhed
  • Styrke forsyningskæden ud over EU’s grænser
  • Sikre at jeres udbud og underleverandører performer som ønsket i et nyt og ukendt marked

Interim Managers sikrer topresultater i en afgrænset periode

Interim betyder midlertidig, og Interim Managers henvender sig især til større organisationer med høje kvalitetskrav til deres kandidater. Men kortvarige stillinger gør det ofte vanskeligt at finde profiler med den rette tyngde. Vi har erfaring med formidling af high performance-kulturer og vi ved hvilke krav moderne organisationer stiller til deres supply chain, logistik, indkøb og procurement.

International portefølje af topkandidater via SMW (Senior Management Worldwide)

Strækker jeres udfordring sig ud over landets grænser? Eller er jeres organisation så stor, at det er vanskeligt at finde kandidater, der har tilstrækkelig erfaring til at løse opgaven? Så kan det blive nødvendigt at finde de rette kompetencer i udlandet.

Nextt Management er den bedste og eneste Interim-leverandør i Danmark, der er medlem af det største internationale netværk SMW, som garanterer, at I kan få netop dén kandidat, der har løst en tilsvarende problemstilling før – uanset hvor i verden jeres udfordring ligger.

Danmarks bedste ressourcebase af prækvalificerede Interim leder

Gennem de sidste 18 årti, har Nextt Management opbygget landets mest omfattende ressourcebase over ledere og specialister, som har hjulpet mange af landets største virksomheder med at få ambitiøse projekter i mål. Det sikrer, at vi altid kan finde netop de Supply Chain eller Procurement Managers, som har løst tilsvarende opgaver indenfor logistik og indkøb før.

Jeres Supply Chain eller Procurement Manager er klar til at arbejde på dag 10

Med vores gennemprøvede proces formidler vi indenfor 10 dage netop den Interim supply chain eller procurement manager, der har tilsvarende erfaring med i bagagen, til at klare jeres udfordring. Vi udvælger og kvalificere kandidater og foretager de indledende samtaler, hvorefter I bliver præsenteret for 2-3 profiler, der alle har ballasten til at varetage opgaven.

Kontakt og hør hvordan vi kan styrke jeres logistik

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan en Interim supply chain eller procurement manager fra Nextt Management kan få jeres projekt i mål, kan I kontakte en af vores partnere på +45 43332780 eller nextt@nextt.dk