Interim CEO

En Interim CEO er en fleksibel, dynamisk og økonomisk ressource der altid vil give mening der hvor udfordringerne er størst

Hvad er en Interim CEO?

En Interim CEO er ansvarlig for den overordnede vision og retning for en organisation og træffe de endelige beslutninger over alle virksomhedens aktiviteter. Er den øverste ledelsesansvarlige i organisationen og med reference til bestyrelsesformanden. Normalt kaldet CEO i de engelsktalende lande og ellers administrerende direktør i Danmark.

En Interim CEO kommer altid med en dokumenteret erfaring og ledelsesprofil til at kunne løse selv meget udfordrende opgaver. Når en Interim CEO kommer ind i virksomheden, er det med udgangspunkt i den aktuelle situation og så for derefter relativt hurtigt at få analyset og gennemført nødvendige tilpasninger til virksomhedens bedste.

Interim CEO fra Nextt Management

En Interim CEO er en fleksibel, dynamisk og økonomisk ressource der altid vil give mening der hvor udfordringerne er størst.

Med fokus på implementering og udførelse er interim CEO altid ansvarlig for resultaterne. Virksomheder kan få adgang til top management med fokus på forandringsledelse på aftalt tid. Alternativet vil i mange situationer være enten Headhuntning eller Executive Recruitment med de tidsperspektiver og økonomiske overvejelser det giver.

Hertil kommer at en Interim CEO kan løse udfordringerne med det samme og virksomheden kan se resultaterne meget hurtigt.

En traditionel Executive Search proces kan være lang og dyr. En Interim CEO kan udfylde hullet med det samme, mens en evt. Search foregår. Så uanset om det er Gap Management, Change Management, operationelle/strategiske forandringer vil en Interim CEO kunne indgå i organisationen med et samme og bibeholde memento.

Ny Interim CEO

  • Få en direktør, der er skræddersyet til jeres udfordringer på 10 dage
  • Har I behov for en ny og kompetent leder, der formår at samle hele virksomheden om ét mål
  • Brug for at nytænke virksomhedens strategi og vision
  • Er der opstået uforudsete hændelser

Med mere end 18 års erfaring har Nextt Management en solid erfaring med formidling af top kvalificerede Interimledere, der sikkert og effektivt når i mål med udfordringerne. Vi i Nextt Management har alle en baggrund som CEO/leder fra danske og internationale virksomheder og er derfor godt klædt på til at møde morgendagens udfordringer og ikke mindst i formidling af moderne proaktive ledelsesressourcer på aftalt tid.

Adgang til topkvalificerede internationale CEO-profiler
via Senior Management Worldwide

Er udfordringen så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har konkret erfaring med lignende opgaver? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén CEO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed? Så findes jeres profil måske kun i udlandet.

Nextt Management er som specialister med 18 års erfaring den mest fokuserede formidler af Interim Management, og Partner i den største sammenslutning af Internationale Interim Management formidlere i verden Senior Management Worldwide SMW. Derfor er jeres virksomhed garanteret, at I får præcis den Interim direktør, der besidder de kompetencer og egenskaber, der skal til for at løse jeres nuværende udfordringer – i Danmark eller resten af verden.

Kompetente sparringspartnere i Nextt Management

Torben Hvashøj
Torben har siden 2001 været selvstændig, først indenfor Consulting og efterfølgende indenfor Interim Management og Executive Recruitment

Torben Hvashøj
Torben Hvashøj
Founder og Bestyrelsesformand
Mobile +45 5130 2530
Mail thp@nextt.dk

Christian Hvashøj
Christian har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som investor, bestyrelsesmedlem, selvstændig, leder og forretningsudvikler i en lang række virksomheder.

Christian Hvashøj Schaarup
Christian Hvashøj Schaarup
Adm. Direktør
Mobile +45 2683 9938
Mail chs@nextt.dk

Landets mest kvalificerede Interim Managers

Gennem de mange år i branchen har Nextt Management opbygget og prækvalificeret landets bedste ressource af Interim Managers, der har gjort en markant forskel i danske og udenlandske virksomheder og hvor resultatet altid har været bedre end forventet.

Kontakt

Kontakt Torben Hvashøj +45 51 30 25 20 eller thp@nextt.dk, hvis du vil høre, hvordan en Interim CEO fra Nextt Management kan gøre forskel hos jer.