Interim CTO 

En Interim CTO kommer ind i en virksomhed for at styrke dens teknologi og samarbejde med andre ledere på C-niveau og for at bruge teknologiske innovationer til at styre en virksomhed mod det strategiske mål 

Hvad er en Interim CTO?

Ansvarlig for teknologi og forskning og udvikling, der fører tilsyn med udviklingen af ​​teknologi, der skal markedsføres. (For en informationsteknologivirksomhed ville emnet svare til CIO’erne; CTO’s fokus er dog teknologi, som firmaet kan sælge versus teknologi, der bruges til at lette virksomhedens egen drift.). Nogle gange kaldet teknisk chef.

Informationsteknologirevolutionen førte til stillingsbetegnelsen Chief Technology Officer.

En Interim CTO kommer ind i en virksomhed for at styrke dens teknologi og samarbejde med andre ledere på C-niveau og for at bruge teknologiske innovationer til at styre en virksomhed mod dets strategiske mål.

Jeres nye CTO står klar om 10 dage

Med vores proces udviklet gennem 18 år garanterer vi en leverance på jeres kommende Interim CTO, så både kompetencer og erfaring matcher præcis, til- eller overgår jeres behov, og at profilen er klar til at starte i jeres virksomhed på dag 10 efter jeres første henvendelse. Vi afholder desuden de indledende samtaler, så I typisk kun skal tage stilling til maksimalt tre profiler.

Nextt Management interne CIO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Torben Hvashøj og Christian Hvashøj er i Nextt Management faglig ansvarlig for alle CIO-opgaver. De har bl.a. en baggrund fra IBM og digitalisering i vækstvirksomheder der er med til at sikre jer den bedste gennemprøvede formidlingproces. For mere viden omkring ledelsen i Nextt Management, klik her.

Kontakt os

Hvis I ønsker at vide mere om, hvordan en interim CTO chef fra Nextt Management kan løse jeres virksomheds udfordringer, er I velkomme til at kontakte Direktør og Partner Christian Hvashøj på chs@nextt.dk eller +45 2683 9938