Interim HRO

Indenfor 10 dage indstiller vi Interim HR-chefer, der med de rette personlige og faglige erfaringer kan opfylde jeres behov 

Hvad er en Interim HRO?

En Interim HRO er ansvarlig for alle aspekter af human ressource management og industrielle relationer.

Få en top kvalificeret Interim HR-chef på 10 dage

  • Har I behov for at øge tilgangen af talenter
  • Øge medarbejdernes performance gennem work-life balance
  • En opkvalificering af nuværende medarbejdere
  • Skal I have kortlagt virksomhedens eksisterende kultur, og sikre værdimæssig ensretning på tværs af landegrænse? Eller få sundhed, lighed og diversitet i fokus

Nextt Management har stor erfaring med at formidle specificerede prækvalificerede profiler. Vores forståelse for og behov for interim HR-ressourcer bygger vi på vores egen karriere og de mange formidlinger vi har lavet netop indenfor dette område.

Som Partner i SMW (Senior Management Worldwide) kan Nextt Management formidle udenlandske HRO profiler

Er jeres udfordring så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har udført lignende opgaver før? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén HRO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed, kan det blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Med mere end 18 års erfaring har Nextt Management en solid erfaring med formidling af top kvalificerede Interim ledere, der sikkert og effektivt når i mål med udfordringerne. Vi i Nextt Management har alle en baggrund som ledere fra danske og internationale virksomheder og er derfor godt klædt på til at møde morgendagens udfordringer og ikke mindst i formidling af moderne proaktive ledelsesressourcer på aftalt tid.

Nextt Management interne HRO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Direktør og Partner Christian Hvashøj er i Nextt Management faglig ansvarlig for alle HR-opgaver. De har en baggrund som HR-ansvarlig både fra karrierestillinger og som HR-konsulent der sikrer jer den bedste løsning hvor 4F er i fokus; Fart-Fleksibel-Fokus-Forbedring.

Læs mere om Nextt Management partnere her.

HR-chefen er klar til opstart på 10 dage

Med vore gennemprøvet proces gennem 18 år udvælger, kvalificerer og indstiller vi indenfor 10 dage netop de Interim HR-chefer, der med rette personlige og faglige erfaringer, kan opfylde jeres behov og hvor I kan vælge den der er jeres foretrukne HR-kandidat.

Kontakt os

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan en Interim HRO fra Nextt Management kan hjælpe jeres virksomhed, kan I kontakte en af vores partnere på +45 43 33 27 80  eller nextt@nextt.dk få en uforpligtende samtale.