Et verdensomspændende netværk

Nextt Management er eksklusiv partner i Senior Management Worldwide. Senior Management Worldwide er et internationalt netværk hvor verdens førende interim virksomheder samles flere gange årligt, med henblik på at videndele og gøre det enkelt for vores kunder, at skabe forretning på tværs af landegrænser.

Via et aktivt partnerskab i Senior Management Worldwide er Nextt Management godt klædt på til at kunne bistå virksomheder med interim managers både i Danmark og internationalt. Kundekredsen omfatter både C20-selskaber og små og mellemstore virksomheder, ejerledet virksomheder, kapitalfonde, organisationer og offentlige instanser samt vækstvirksomheder inden for en bred kreds af brancher både nationalt og internationalt.

Mød vores internationale samarbejdspartnere her:

Udvalgte cases

Succesfulde aktiviter siden 2004

100,000+ totale antal verificeret interim managers i netværket

8,000+ genneførte succesfulde opgaver i over 40+ lande

110+ globale interim management teams klar til at hjælpe

Senior Management Worldwide (SMW) har eksisteret siden 2004 hvor vi har hjulpet virksomheder globalt med interim løsninger på tværs af landegrænser. Vi fortsætter med at udvide vores globale netværk og ekspertise med henblik på at hjælpe virksomheder hurtigt og effektivt med at imødekomme deres midlertidige behov, siger Grégoire Cabri-Wiltzer, præsident for Senior Management Worldwide. Senior Management Worldwide er det længst løbende og mest succesrige partnerskab inden for interim management feltet med pt. 18 internationale partnere i Europa, Asien og Amerika.

Rundt om i verden, hjælper partnerne i Senior Management Worldwide kunder med at løse problemer, opdage nye muligheder, skabe og forbedre resultater, udfylde ressourcehuller og ekspertise, udvikle talent og hjælpe med andre kritiske initiativer. Sammen med de internationale samarbejdspartnere har Senior Management Worldwide udviklet en effektiv organisation, der har specialiseret sig i at finde frem til hurtige og solide løsninger til kunderne.

Update fra hele verden

Vores arbejdsmarked gennemgår i disse år store forandringer. Vi oplever både nationalt og internationalt at flere nye ledere bliver tilknyttet virksomheder på opgave eller projektbasis.

Hvad stiller det af krav til virksomheder og hvordan navigerer man mest optimalt i et marked bestående af “flydende arbejdskraft”?

Hvordan udnytter virksomheder disse forandringer og bruger det som en fordel i jagten på konkurrencefordele og værdiskabelse?

bloggen og i vores månedlige nyhedsbrev holder vi dig opdateret på både nationale og internationale strømninger i et moderne arbejdsmarked.