Mød vores samarbejdspartnere i hele verden

Det førende internationale samarbejde

Et verdensomspændende samarbejde

Nextt Management er eksklusiv partner i SeniorManagementWorldwide. Senior Management Worldwide er et internationalt samarbejde, hvor verdens førende interim virksomheder samles flere gange årligt, med henblik på at videndele, og gøre det enkelt for vores kunder at skabe forretning på tværs af landegrænser.

Via et aktivt partnerskab i Senior Management Worldwide, er Nextt Management godt klædt på til at kunne bistå virksomheder med interim managers, både i Danmark og internationalt. Kundekredsen omfatter både C20-selskaber, mellemstore og små virksomheder, ejerledede virksomheder, kapitalfonde, organisationer og offentlige instanser, samt vækstvirksomheder indenfor en bred kreds af brancher, både nationalt og internationalt.

Mød vores internationale samarbejdspartnere her:

Succesfulde aktiviter siden 2004

100,000+ totale antal verificerede interim managers i partnerskabet

8,000+ gennemførte succesfulde opgaver i over 40+ lande

110+ globale Interim Management teams klar til at hjælpe

Senior Management Worldwide (SMW) har eksisteret siden 2004, hvor vi har hjulpet virksomheder globalt med interim løsninger på tværs af landegrænser. Vi fortsætter med at udvide vores globale samarbejde og ekspertise, med henblik på at hjælpe virksomheder hurtigt og effektivt med at imødekomme deres midlertidige behov, siger Grégoire Cabri-Wiltzer, præsident for Senior Management Worldwide. Senior Management Worldwide er det længst løbende og mest succesrige partnerskab indenfor Interim Management feltet med pt. 18 internationale partnere i Europa, Asien og Amerika.

Rundt om i verden hjælper partnerne i Senior Management Worldwide kunder med at løse problemer, opdage nye muligheder, skabe og forbedre resultater, udfylde ressourcehuller og ekspertise, udvikle talent og hjælpe med andre kritiske initiativer. Sammen med de internationale samarbejdspartnere har Senior Management Worldwide udviklet en effektiv organisation, der har specialiseret sig i at finde frem til hurtige og solide løsninger til kunderne.

Update fra hele verden

Vores arbejdsmarked gennemgår i disse år store forandringer. Vi oplever både nationalt og internationalt, at flere nye ledere bliver tilknyttet virksomheder på opgave- eller projektbasis.

Hvilke krav stiller det til virksomheder, og hvordan navigerer man optimalt i et marked bestående af “flydende arbejdskraft”?

Hvordan udnytter virksomheder disse forandringer som fordel i jagten på konkurrencefordele og værdiskabelse?

På bloggen og i vores månedlige nyhedsbrev holder vi dig opdateret med både nationale og internationale strømninger i et moderne arbejdsmarked.