Privatlivspolitik for Nextt Management

1.Dataansvarlig

Nextt Management A/S

Dampfærgevej 27-29, 5. Sal

2100 København Ø

2.Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 43 33 27 80 eller via e-mail til nextt@nextt.dk

3.Levering af vores ydelser

Overordnet behandler vi følgende data til rekrutteringsformål

a) Formidling af interim kandidater

b) Fast Executive Search

c) Projektledelse

d) CFO services

Som en del af Nextt Managements kandidatnetværk, har du indtastet en række data. Denne data vil blive anvendt til bedst muligt at matche dig med kommende interim opgaver. Dine data vil udelukkende blive delt med relevante virksomheder med henblik på aktuelle opgaver.

Nextt Management opbevarer dine data efter gældende lov om dataopbevaring og retsgrundlaget vil være opfyldelse af kontrakt, jf. Persondata forordningens art.6, stk. 1,litra b.

Hvis du har valgt at være en del af kandidatnetværket, vil du løbende modtage mails med aktuelle opgaver. Ønsker du ikke længere at modtage mails angående nye stillinger, kan du afmelde dig enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til os på nextt@nextt.dk.

Tilmelding til nyhedsbrev-samtykke

Hvis du har tilmeldt dig Nextt Managements nyhedsbrev, giver du samtykke til, at vi må sende nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen skal findes i Persondataforordningens art.6, stk. 1, litra a.

Hvis du har valgt at være en del af kandidatnetværket, vil du løbende modtage mails med aktuelle opgaver. Ønsker du ikke længere at modtage mails angående nye stillinger, kan du afmelde dig enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til os på nextt@nextt.dk.

Vi beholder dine oplysninger, indtil du selv vælger at afmelde dig vores nyhedsbrev- enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til os på nextt@nextt.dk.

Behandlingen kan også finde sted på grundlag af art.6.1, hvor den legitime interesse er at kommunikere omkring aktiviteter for kandidater i databasen og-tilbud, herunder at administrere faglige aktiviteter, udsende evalueringsskemaer mv.

Vores retlige grundlag for at behandle dine personoplysninger er art 6.1.c.i persondataforordningen.

4.Kategorier af personoplysninger

  1. Almindelige personoplysninger: for-og efternavn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktdata til brug for resistrering i vores kandidatdatabase. Herudover indsamles oplysninger til brug for lønadministration- herunder cpr-nr. for Nextt Managements ansatte.

5.Kilder

Vi indsamler personoplysninger fra følgende kilder:

  1. Direkte fra dig
  2. Offentlige erhvervsregistre, såsom f.eks.CVR

6.Videregivelse af dine personoplysninger

I visse tilfælde overlader vi dine personoplysninger til datahandlere, herunder udbydere af software og it-drift. Alle databehandlere er underlagt en skriftlig instruks med krav om, at databehandleren behandler dine oplysninger fortroligt og træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruger eller i øvrigt behandles i strid med persondataforordningen

7.Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i overensstemmelse med følgende kriterier:

  1. Oplysningerne er nødvendige til de formål, hvortil de er blevet indsamlet. Se punkt.3

Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Det betyder, at vi opbevarer oplysningerne i den periode, hvor vi kan blive mødt med et krav, er forpligtet efter lovgivingen (f.eks. bogføringsloven) eller har et andet sagligt formål med opbevaringen.

Kandidater, der ikke har udvist aktivitet i 10 år, forespørges om de fortsat ønsker at stå i vores kandidat database. Ved manglende respons slettes de automatisk herefter. Denne gennemgang foretages en gang årligt ca. 20. november.

Ingen fysiske papirer med personfølsomme oplysninger opbevares uden lås- og makuleres såfremt de ikke anvendes mere. Uopfordret tilsendte CVR’ anmodes om genfremsendelse via Nextt Management’ web-side funktion hertil, hvorefter det uopfordrede CV slettes fra Nextt Management modtager inbox.

I visse tilfælde anvender vi tredjeparter til behandling af dine data. Det kan eksempelvis være i forbindelse med:

  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail-3.part
  • håndtering af surveys og kontaktoplysninger-3.part
  • håndtering af tilmeldning til nyhedsbrev-3.part
  • håndtering af regnskab-3.part

Alle disse samarbejdspartnere fungerer som databehandlere og Nextt Management har indgået databehandleraftaler med disse leverandører, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Forlades www.nextt.dk via et eksternt link, bedes du orientere dig om det pågældende sites persondatapolitik

8.Dine rettigheder

Uanset, om vi behandler dine personoplysninger som kandidat eller som modtager af vores nyhedsbreve, behandles dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning – dette værende databeskyttelsesloven, samt persondataforordningen. Vi har høje tekniske sikkerhedsmæssige krav, og alle data behandles kun af autoriserede personer i virksomheden.

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelses tilsynsmyndihed, f.eks.Datatilsyn.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandling aktiviteterne.

Ændring af data eller sletning

Ønsker du indsigt i dine data, eller vil du rette eller slette dine oplysninger hos Nextt Management, kan henvendelse ske til:

Nextt Management A/S

Dampfærgevej 27-29, 5. Sal

2100 København Ø

Tlf. +45 43 33 27 80

E-mail: nextt@nextt.dk

Klager kan rettes til www.datatilsynet.dk

9.Dine rettigheder

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner for at forbedre hjemmesiden, eller såfremt der sker ændringer af de behandlinger vi foretager.

Cookiespolitik for Nextt Management

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Du kan se, hvilke services der sætter cookies, og til hvilke formål under de forskellige kategorier [Nødvendige, Funktionelle, Statistiske og Marketing].

Hvor længe bliver cookies gemt?

Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet. Alle vores cookies’ levetid fremgår i vores cookiepolitik.

Sådan afviser eller sletter du cookies

Du kan altid afvise alle -/tredjepartscookies fuldstændig ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle -/tredjepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan anvende på hjemmesiden (fordi disse er afhængige af cookies).

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Hvordan sletter man cookies?

Cookies du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger (Chrome, Firefox, Safari etc.) og på hvilken enhed (mobil, tablet, pc, mac).

Det er typisk under Indstillinger – Sikkerhed og Privatliv, men kan variere fra browser til browser. Hvilken enhed/browser bruger du – klik på det relevante link:

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Har du har spørgsmål til cookiepolitikken, kan du kontakte Cookie Information via deres hjemmeside ved at klikke her

Om Nextt

Med stort kendskab til området og mange års succesfuld erfaring i at løse udfordringer i dansk erhvervsliv, er vi godt klædt på til at indgå i konstruktiv dialog om løsning af opgaverne.

Vi sikrer, at vore kunder får den bedste løsning indenfor den kortest mulige tid.

Opstartsmøde indenfor 24 timer
Vi leverer mere end du kan forvente
Kompetence og erfaring siden 2003
Internationalt partnerskab
Rette leder på plads indenfor 10 dage