Privatlivspolitik for Nextt Management

Behandling af personoplysninger – kandidat

Som en del af Nextt Managements kandidatnetværk, har du indtastet en række data. Disse data vil blive anvendt til bedst muligt at matche dig med kommende interim opgaver. Dine data vil udelukkende blive delt med relevante virksomheder med henblik på aktuelle opgaver.
Nextt Management opbevarer dine data efter gældende lov om dataopbevaring og retsgrundlaget vil være opfyldelse af kontrakt, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.
Hvis du har valgt at være en del af kandidatnetværket, vil du løbende modtage mails med aktuelle opgaver. Ønsker du ikke længere at modtage mails angående nye stillinger, kan du afmelde dig enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til os på [email protected]

Tilmelding til nyhedsbrev – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig Nextt Managements nyhedsbrev, så giver du samtykke til, at vi må sende nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen skal findes i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a.
Vi beholder dine oplysninger indtil du selv vælger at afmelde dig vores nyhedsbrev – enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til os på [email protected]

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger som kandidat eller som modtager af vores nyhedsbreve, behandles dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning – dette værende databeskyttelsesloven samt persondataforordningen. Vi har høje tekniske sikkerhedsmæssige krav og alle data behandles kun af autoriserede personer i virksomheden.
De oplysninger du har afgivet vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet når de ikke længere er relevante eller når du ønsker det.

I visse tilfælde anvender vi tredjeparter til behandling af dine date. Det kan eks. være:
– håndtering af nyhedsbreve via e-mail – 3. part
– håndtering af surveys og kontaktoplysninger – 3. pars
– håndtering af tilmeldinger til nyhedsbreve – 3. part
– håndtering af regnskab – 3. part

Alle disse samarbejdspartnere fungerer som databehandlere og Nextt Management har indgået databehandleraftaler med disse leverandører, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Forlades www.nextt.dk via et eksternt link, bedes du orientere dig om det pågældende sites persondatapolitik.

Ændring af data eller sletning

Ønsker du indsigt i dine data eller vil du ændre/ slette dine oplysninger hos Nextt Management, kan henvendelse ske til:

Nextt Management A/S (Dataansvarlig)
Dampfærgevej 27-29, 5. Sal
2100 København Ø
Tlf. +45 43 33 27 80
E-mail: [email protected]

Klager kan rettes til www.datatilsynet.dk

Cookiespolitik for Nextt Management

Hvad er cookies

En cookie er en fil, som automatisk downloades til din computer, mobil eller tablet, når du besøger en ny hjemmeside med henblik på at forbedre din brugeroplevelse.
Formål med cookies på www.nextt.dk:
• Trafikmåling og statistik.
• Målretning og frekvensstyring af annoncering.
• At gemme dine indstillinger.

Sådan sletter eller blokeres cookies

Du kan slette cookies via dine internetindstillinger. Se evt. her hvordan du slår cookies fra.

www.nextt.dk anvender cookies fra følgende tredjeparter:
• Google Analytics
• Zoho Sales IQ
• Facebook
• LinkedIn

Om Nextt

Med stort kendskab til og mange års succesfuld erfaring med at løse udfordringer i dansk erhvervsliv er vi godt klædt på til at indgå i en konstruktiv dialog omkring løsning af opgaverne.

Vi sikrer, at vore kunder får den bedste løsning inden for den kortest mulige tid.

Opstartsmøde indenfor 24 timer
Vi leverer mere end du kan forvente
Kompetence og erfaring siden 2003
Internationalt partnerskab
Rette leder på plads indenfor 10 dage