Få fat i erfarne lederprofiler indenfor få dage

Interim management giver dig fleksibelt tilknyttet, topkvalificeret arbejdskraft, der hurtigt sikrer dig resultater og den rette erfaring med ombord.

Som CHRO, HR-direktør eller HR-ansvarlig ved du, at dygtige medarbejdere i organisationen gør hele forskellen. Og der er efterspørgsel efter de bedste ledere og specialister.

 En interim-leder kan være en god løsning. Uanset om du har brug for tunge kompetencer til ledelsen/CEO, HR, IT, finans, kommunikation eller noget helt femte.

Med en interim-leder får du adgang til en tung, erfaren lederprofil, der har dokumenteret erfaring fra lignende stillinger. En leder, der inden for få dage kan tiltræde i stillingen, skabe resultater og gøre en forskel fra allerførste dag i virksomheden.

Ja tak, jeg vil gerne have trygheden tilbage på få dage

Mange virksomheder er lige nu nødt til at gennemføre store forandringer og tilpasse organisationen til markedet. Det kræver noget af virksomheden og dens nøglemedarbejdere at bringe virksomheden sikkert igennem og ud på den anden side.

Der kan fx være brug for at:

  • foretage nødvendige afskedigelser og omstruktureringer
  • gennemføre forandringsprojekter
  • identificere nye forretningsområder
  • skabe ny tillid til virksomheden og ledelsen
  • realisere en konkurrencefordel for virksomheden
  • implementere fusioner og opkøb
  • udarbejde en strategi for fx bæredygtighed og cyberterror
  • rekruttere nye, ’stærke’ profiler
  • sikre en stærk employer branding og solidt image i branchen

Har I alle de ressourcer, virksomheden har brug for? Er jeres viden opdateret? Har I et uforløst potentiale? En markedssituation, hvor der er nye muligheder, I burde udnytte? Kan I skabe jer en konkurrencemæssig fordel?

Et ultra-stærkt netværk af højkvalificerede resourcer, der står klar til at løfte din opgave

Hos Nextt Management har vi mere end 4.000 interim-kandidater i vores nærmeste netværk. Alle er udvalgte, og deres faglige og personlige profil er nøje gennemgået sammen med deres tidligere erfaringer og opnåede resultater. Dermed kan vi matche den helt rigtige interim-kandidat med hver eneste stilling og jobfunktion.

Rækker dit behov uden for Danmarks grænser?

Gennem vores international interim-partnerskab, Senior Management Worldwide, har vi mere end 175.000 kandidater, ledere og specialister, der er klar til at påtage sig opgaver i danske, nordiske og internationale virksomheder – her og i udlandet.