Få akut fat i dygtige medarbejdere til finans eller økonomi

Med interim management får du tunge kompetencer og mange års erfaring samt et unikt fokus på både opgave og resultat.

Som CFO ved du, at dygtige medarbejdere til finans og økonomi gør hele forskellen. Og der er efterspørgsel efter de bedste ledere og specialister.

En interim-leder kan være en god løsning. Uanset om du har brug for tunge kompetencer til finans, økonomi, IT, HR eller noget helt femte.

Interim management er en sikker og stabil løsning, hvis jeres økonomi- og finansafdeling mangler timer i døgnet og en topkvalificeret ressource til det kommende regnskab.

Med en interim-leder får du adgang til en tung, erfaren lederprofil, der har dokumenteret erfaring fra lignende stillinger. En leder, der inden for få dage kan tiltræde i stillingen, skabe resultater og gøre en forskel fra allerførste dag i virksomheden.

Ja tak, jeg vil gerne have trygheden tilbage på få dage

Mange virksomheder er lige nu nødt til at gennemføre store forandringer og tilpasse organisationen til markedet. Det kræver noget af virksomheden og dens nøglemedarbejdere at bringe virksomheden sikkert igennem og ud på den anden side.

Der kan være mange årsager til, at din virksomhed har brug for både ledere og specialister til f.eks. økonomi, finans og investering.

  • Pludselige afskedigelser eller opsigelser inden for finans og økonomi
  • Introduktion af nyt finans- og økonomisystem
  • Behov for procesoptimering
  • Nye regler, retningslinjer og lovgivning
  • Udarbejdelse af årsregnskab
  • Behov for at insource eller outsource jobfunktioner
  • Finansielle forandringsprojekter

Har I alle de ressourcer, virksomheden har brug for? Er jeres viden opdateret? Har I et uforløst potentiale? En markedssituation, hvor der er nye muligheder, I burde udnytte? Kan I skabe jer en konkurrencemæssig fordel?

Et ultra-stærkt netværk af højkvalificerede resourcer, der står klar til at løfte din opgave

Hos Nextt Management har vi mere end 4.000 interim-kandidater i vores nærmeste netværk. Alle er udvalgte, og deres faglige og personlige profil er nøje gennemgået sammen med deres tidligere erfaringer og opnåede resultater. Dermed kan vi matche den helt rigtige interim-kandidat med hver eneste stilling og jobfunktion.

Rækker dit behov uden for Danmarks grænser?

Gennem vores international interim-partnerskab, Senior Management Worldwide, har vi mere end 175.000 kandidater, ledere og specialister, der er klar til at påtage sig opgaver i danske, nordiske og internationale virksomheder – her og i udlandet.