Interim Økonomichef

Midtjylland

4-6 måneder

Interim Økonomichef

 

Virksomheden er en større, dansk produktionsvirksomhed med ca. 250 ansatte og en årlig omsætning på godt dkk 290 millioner.

Eksporten af virksomhedens unikke produkter sker til hele Europa og til store brands, og virksomheden er således én af Europas største indenfor sit område.

Har du gode regnskabs- og økonomikompetencer, et stort overblik og menneskelig empati, vil du som Økonomichef få ansvaret for et team på 4 dedikerede medarbejdere i et uhøjtideligt og professionelt miljø.

Ansvarsområder

Du vil referere direkte til virksomhedens CEO og indgå i direktionen

Arbejdet omfatter overordnet ansvar for regnskabsarbejdet – herunder afstemninger og andre tilbagevendende, økonomiske opgaver. Rollen omfatter også rapportering internt og eksternt samt bidrag til udarbejdelse af årsregnskab.

Dine hovedansvarsopgaver:

  • Leder af økonomiafdelingen (6 personer)
  • Forretningsanalyser
  • Intern rapportering – herunder månedsregnskaber
  • Klargøre og bidrage til udarbejdelse af årsregnskab
  • Udarbejde likviditetsbudget- og regnskab

 

Det er vigtigt, du aktivt bidrager til at effektivisere økonomiafdelingens processer, at du bevarer overblikket på hele forretningen, er tydelig i din kommunikation og kan præsentere og rapportere til CEO og bestyrelse

Udover en del analyseerfaring har du interesse for og ambition med forretningsanalyse og opfølgning og trives med at arbejde tæt på forretningen.

Som person er du drevet af- og vant til selvstændigt at planlægge og prioritere dit arbejde samt du er en god teamplayer. Ydermere står du for struktur og god praksis. Du er kommunikativ og trives med at arbejde bredt med mange opgaver. For at trives i rollen skal du være fleksibel og trives med at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt miljø.

 

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Rasmus Jerver på rj@nextt.dk eller +45 2282 1022.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.