CFO’en har altid en vigtig rolle

En interim CFO er en betydelig forretningspartner!

En Interim-CFO kan træde til, når I en mere eller mindre akut situation oplever en opsigelse eller en sygemelding, så du kan undgå at din økonomifunktion taber momentum. En Interim-CFO kommer med erfaring og en handlekraft, der sikrer et hurtigt overblik, så opgaverne prioriteres, og synlige resultater leveres.

Ud over ledelse af økonomifunktionen kan CFO’en træde til i situationer, hvor der er behov for forandringer, hvor der skal implementeres nye systemer/ procedurer, hvor økonomien skal under lup, eller hvor virksomheden har behov for konkrete erfaringer ved fx M&A aktiviteter.

En interim CFO er den perfekte

løsning:

Når det er behov for hjælp i en Fart

Når der skal skabes Fokus

Når der ønskes stor Frihed

Når der ønskes Fleksibilitet

Vore Interim CFO managers er yderst velkvalificerede og har kompetencer til at løse de mange forskelligartede opgaver, der er behov for både lokalt og internationalt.

Rollen som CFO har udvikler sig fra at blive betragtet som en intern revisor rolle til en afgørende forretningspartner, hvor der varetages strategiske såvel som operationelle ansvarsområder.

Vores CFO’ere løser mange forskelligeartede opgaver, når de kommer ud i virksomhederne og de er alle nøje udvalgte med et stærkt kommercielt fokus for virksomhedens bedste.