Interim CEO til skandinavisk e-handels virksomhed

Malmø

6 mdr.

En erfaren og entreprenant CEO

Type: Interim CEO

Virksomheden er en af de førende inden for deres produktgrupper i Danmark og Sverige og er på vej ind i Tyskland.
Virksomheden har egen import, distribution og salg af produkter, hvor onlinesalg til slutkunder udgør 90% af omsætningen. Årlig omsætning ligger på mellem 40-45 millioner Dkr. Og virksomheden har 9 ansatte fordelt med 6 på kontoret og 3 i marken. Virksomheden har eksisteret siden 2013 og har oplevet en markant vækst med særdeles høje indtjeningsgrader.

Virksomheden søger en erfaren og entreprenant CEO der med gode lederegenskaber og erfaring fra e-handel kan udvikle virksomheden og være med til at gennemføre et salg inden for 3-4 år – med tilknyttet transaktionsbonus ved salg.

Opgaver og ansvar

Selskabet er ejet af 4 ligelige ejere, som har drevet selskabet frem til i dag. Det er et fælles ønske at tilknytte en erfaren CEO der kan løfte selskabet til de næste niveauer frem mod et salg.

Ansvarsområder

Sikre skalerbarheden i den nuværende forretning, herunder processer og aftaler og dernæst bygge og gennemføre en vækststrategi med udgangspunkt i det store uudnyttet potentiale i eksisterende og nye markeder (både online og butik).
Sikre sammenhæng mellem virksomhedens e-handels sites, distributionsforretning og fysiske butik.

Erfaringer

Erfaring med e-handel
Erfaring med indkøb og distribution
Erfaring med omni-channel
Erfaring med drift og udvikling af en international vækstvirksomhed
Erfaring med M&A
Etablering af tæt samarbejde med outsourcede funktioner (bureauer, it-udviklere, logistik etc.)