Vi har så meget vi vil fejre

Julen står for døren og året går på held. Derfor er det på sin plads, at sige tak for året der er gået og tak for samarbejdet i 2019.

Året har budt på mange spændende interim opgaver og vi har haft stærke og forandringsparate ledere ud i stort set alle afkroge af dansk erhvervsliv. Igen i år har vi også løst opgaver uden for Danmark via vores aktive partnerskab i Senior Management Worldwide.

Nye tendenser

Via vores partnerskab i det internationale Senior Management Worldwide får vi indsigter i de tendenser, der flytter sig inden for interim management og vores arbejdsmarked som et hele. I år har vi atter deltaget i konferencer rundt om i verden med vores udenlandske kollegaer, hvor det står klart, at behovet for interim managers er i rivende udvikling. Arbejdsmarkedet, som vi kender det, er i markant forandring og måden hvormed virksomhederne tilknytter erfarende operative ledere er mere og mere fleksible og kommer i stadig flere forskellige versioner. Hos Nextt Management følger vi med fra første række og vi har sikret en plads til dig. I 2019 lancerede vi vores nyhedsbrev, hvor vi deler ud af viden omkring forandringer og tendenser inden for vores arbejdsmarked og interim management. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig, håber vi du har lyst til at gøre det på – Nyhedsbrev

Vokseværk i Nextt Management

På de indre linjer er der også sket en del det seneste år. Der er igangsat et generationsskifte hvor Christian Hvashøj Schaarup efter 4 succesfulde år har overtaget 50% af Nextt Management A/S. Christian har i den forbindelse udtalt “Jeg ser frem til at være dybt involveret i udviklingen og fastholdelsen af den førende position, vi har i markedet i dag. Erfarende og dygtige ledere vil fortsat være afgørende for virksomhedernes succes, og vi ønsker at være den foretrukne formidler af fleksible ledelsesressourcer i Danmark”-

I løbet af januar forventer vi at kunne annoncere vokseværk i Nextt Management A/S. Vi styrker vores tilstedeværelse i dansk erhvervsliv og tilknytter stærke og erfarende partnere, der skal indgå i tæt og fortrolig dialog med vores kunder og kandidater. Vi kommer naturligvis retur med flere detaljer, når vi offentliggør vokseværket.

TAK

Her mod slutningen af året har vi tilladt os at kigge tilbage på de opgaver, vi har været engageret i samt de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Det er tydeligt, at vores interim managers har leveret nogle solide ledelses-og forandringsmæssige resultater og derigennem skabt værdi for vores kunder. Der skal lyde en stor TAK til vores interim managers, som vi nærer stor tillid og samtidig en stor TAK til I kunder der har haft tillid til at lade os hjælpe i afgørende situationer.

Vi håber du i den forestående højtid finder tid til at nyde at være sammen med dine nærmeste og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i 2020.

Med ønsket om en dejlig jul og lykkebringende nytår.

Fra hele teamet bag Nextt Management A/S

 


Nyhedsbrev