7 fordele ved at have en interim manager tilknyttet

Er din virksomhed på jagt efter en ny leder, eller har din virksomhed brug for at omstruktureres? Så skal du måske overveje at tilknytte en interim manager der er specialiseret i midlertidig ledelse. Der er mange fordele ved at have en interim manager tilknyttet. Herunder ser du de 7 væsentlige fordele, ved at anvende en interim manager i din virksomhed:

1. Operativ leder fra start

Når du tilknytter en interim manager får du en operativ leder som er positivt overkvalificeret. Dette er en leder som hurtigt får et overblik over situationen og skaber resultater fra dag ét.

2. Eksekvering på højt niveau

Interim leder er ikke konsulenter som ”bare” kommer med råd. Interim leder har 100% fokus på virksomheden, og er kompetente operative leder som kommer ind i virksomheden, trækker i arbejdstøjet og implementerer den løsning, som giver virksomheden det nødvendige løft det har brug for.

3. Ingen driftsforstyrrelser

Når du tilknytter en interim leder så får  øverste ledelse ro til at finde en permanent løsning, ved at gennemføre en uforstyrret rekrutteringsprocess.

4. Undgå interne rokeringer

Du undgår interne rokkeringer som ofte kan føre til at vedkommende skal nu varetage to stillinger samtidigt. Det er oftest en ulempe at lade én person varetage to ansvarsområder samtidig, da det vil sænke performance og vil være en for stor belastning for vedkommende. 

5. God fleksibilitet

At tilknytte en interim leder er fleksibelt og omkostningseffektivt. Du betaler kun for den tiden interim leder arbejder, og slipper derfor at tænke på pension, fratrædelse godtgørelse, bonus, forsikringer, arbejdsgiverafgift og sygefravær.

6. Lav risiko for dig som kunde

Du får en tilfredshedsgaranti som kunde og vores model bygger på No cure No pay. For at vide mere om denne samarbejdsaftale så klik her.

7. Kandidat klar inden for 10 dage

Hos Nextt Management er hastigheden en vigtig parameter og derfor finder vi den rette kandidat til din virksomhed inden for 10 dage. Dette kan lades gøres på grund af vores brede netværk som består af prækvalificerede interim managere, hvilket gør at processen fra kundekontakt til at kandidaten kan på begynde sit arbejde går hurtigt.

 


Nyhedsbrev