På opkøb i Sverige

Fra og med 1. april 2024 har vi overtaget svenske Mason Executive Interim. Et ’match made in heaven’, fordi vi begge er meget stærke på executive interim-løsninger og igennem en lang årrække har leveret hundredvis af dygtige, erfarne interim-kandidater til dansk og svensk erhvervsliv.

Vores værdier er nærmest identiske – den høje kvalitet, ordentligheden, de mange års erfaring og evnen til i løbet af få dage at finde den helt rigtige interim-kandidat til jobbet.

Samlet har vi en ’talent pool’ på over 8.000 interim kandidater, der alle bidrager med tung ledelseserfaring og har skabt resultater, der er blevet bemærket.

Den siddende ledelse i Mason Executive Interim har ønsket at rykke et skridt tilbage – ud af ledelsen og ind i maskinrummet. Derfor har vi, som et led i opkøbet, fundet den helt rigtige, nye direktør til at stå i spidsen for Mason.

Håkon Ossmyr bliver ny VD og skal fortsætte væksten og udviklingen af Mason Executive Interim, der i dag udgøres af fire afdelinger i henholdsvis Stockholm, Göteborg, Jönköping og Malmø. Håkon har tidligere bidraget til gennemgribende vækstrejser i de virksomheder, han har været ansat i.

Og fremtiden?
Vi ser nogle meget interessante synergier og mulighed med opkøbet. Planen er at accelerere vores vækst – i Danmark, i Sverige og i form af cross-border executive interim-løsninger i Norden.

 

Nextt Management er specialister i Interim Management og har i 20 år hjulpet danske og internationale virksomheder med professionelle, erfarne interim-ledere, der fra første dag kan gøre en forskel i jobbet og levere de ønskede resultater. Vi træffes på tlf. 43 33 27 80, hvis du vil vide mere om interim-ledelse – og hvordan vi inden for maksimalt 10 dage kan sikre dig og din virksomhed den helt rigtige interim-leder.

Newsletter