Et liv som interim manager er i høj kurs

Vi oplever, at flere og flere skifter deres permanente, faste job ud med et liv som interim manager. Man taler om en ’porteføljekarriere’, fordi de oplever variationen ved at arbejde som interim manager for en portefølje af virksomheder.

I alt har vi mere end 8.000 kandidater i vores ressourcebank – i Danmark og i Sverige. Alle kandidater har stærke ledelseskompetencer, specialiseret viden og mange års erfaring. På den måde kan vi matche den helt rigtige kandidat med et specifikt job – og garantere vores kunde, at kandidaten tidligere har løftet en lignende opgave med succes.

Vi gør meget for at have jævnlig kontakt med vores kandidater og være ajour med deres kompetencer og erfaring. Vores kandidater er hele grundstammen i vores kerneydelse.

Try & Hire
Flere af vores interim-ansættelser ender også med reelle fastansættelser, fordi virksomheden oplever, at der er et særligt godt match. De har testet kandidaten af på den første konkrete opgave og ved, hvad de får. Samtidig undgår de en lang, opslidende og dyr rekrutteringsproces.

Vores Try & Hire betyder, at vi indimellem vinker farvel til kandidater – og derfor er vi altid på udkig efter nye kandidater til vores ressourcebank. Er du besnæret af et liv som interim manager og af tanken om en porteføljekarriere?

Ræk ud til os for en snak og en præsentation af dig selv.

Vi er klar på tlf. tlf. 43 33 27 80 eller på nextt@nextt.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Newsletter