DANSKE NEXTT MANAGEMENT PÅ OPKØB I SVERIGE

Nextt Management, der i 20 år har været førende inden for interim-leder løsninger til danske virksomheder, har købt svenske Mason Executive Interim.

 

Med opkøbet af Mason Executive Interim vil Nextt Management accelerere sin vækst – også når det gælder cross-border executive interim-løsninger i Norden.

”Vi opnår nogle meget interessante synergier og muligheder med opkøbet. Mason har igennem 20 år opbygget et kvalitets-brand og har en meget stærk position i markedet for executive interim-løsninger. På mange måder minder Mason og Nextt om hinanden – med samme stærke værdifundament baseret på løsninger af høj kvalitet, ordentlighed, mange års erfaring og ikke mindst evnen til at finde den helt rigtige interim-kandidat til jobbet i løbet af få dage. Derfor er opkøbet et virkelig godt match”, Christian Hvashøj Schaarup, direktør og partner i Nextt Management.

Som et led i opkøbet har man valgt at indsætte en ny administrerende direktør til at varetage den daglige drift og udviklingen af Mason Executive Interim. Her er valget faldet på Håkan Ossmyr, der i sit arbejde med interim-løsninger, ledelses- og virksomhedsudvikling har bidraget til gennemgribende vækstrejser i de virksomheder, han har været ansat i. Målet er hen over de næste år også at accelerere væksten hos Mason Executive Interim.

Cross-border løsninger er også et naturligt fokusområde. Med opkøbet og det tætte samarbejde mellem to meget identiske interim-udbydere i henholdsvis Danmark og Sverige skal man skabe en stærk nordisk organisation, der kan levere attraktive og effektive cross-border løsninger. Ambitionen er at indtage en klar førsteplads som den foretrukne leverandør af cross-border executive interim-løsninger.

Opkøbet af Mason Executive Interim er pr. 1. april 2024.

 

Nextt Management er specialister i Interim Management og har i 20 år hjulpet danske og internationale virksomheder med professionelle, erfarne interim-ledere, der fra første dag kan gøre en forskel i jobbet og levere de ønskede resultater. Vi træffes på tlf. 43 33 27 80, hvis du vil vide mere om interim-ledelse – og hvordan vi inden for maksimalt 10 dage kan sikre dig og din virksomhed den helt rigtige interim-leder.

Newsletter