Nyt job som controller?

Hos Nextt Management er vi altid interesseret i at have kontakt til kvalificerede controllers med erfaring fra forskellige funktioner og brancher.

Har du lyst til at blive en del af Nextt Managements resourcebank?

Vi er altid interesseret i at have kontakt til kvalificerede controllers med erfaring fra forskellige funktioner og brancher. Vores primære formidling har været at insource top-lederstillinger i dansk erhvervsliv, hvilket vi har gjort siden 2003.

Vi formidler alle typer CxO-titler over hele landet/internationalt og i alle brancher. Vores forretningskoncept indeholder både formidling til faste og interim (midlertidige) funktioner i virksomhederne.

CFO services er vi specialister i!

Vi formidler jobs til hele ”fødekæden” lige fra accounting til CFO i Danmark samt internationalt, hvor kundeportefølgen er primært større virksomheder.

I controller-funktioner er det oftest faste stillinger vi formidler!

Når du bliver en del af Nextt Managements resourcebank, er du godt på vej i en spændende karriere indenfor dansk erhvervsliv.

Når vi tilbyder interessante jobs

Så snart du er en del af vores resourcebank, vil du fremover direkte i din mailboks modtage de jobs/stillinger, vi formidler.

Disse stillinger vil primært være indenfor finans, økonomi og controlling, og du har herefter mulighed for at vurdere, om opgaven/stillingen har interesse og om den passer dig.

Ud fra de tilkendegivelser vi modtager – og som regel med meget kort varsel – gennemføres en kvalifiseringsproces, hvor telefoninterviews, personlige dybdeinterviews og muligheden for referencetagning indgår.

Udvalgte kandidater vil blive inviteret til et personligt briefingmøde, hvor virksomheden, opgaveindhold og betingelser bliver gennemgået – alt i fortrolighed.

Hvis du bliver én af de minimum to kandidater vi bringer i spil overfor kunden, vil du og vi altid være sammen til en præsentation hos kunden.

Dit kandidatur vil under alle omstændigheder kun blive bragt i spil når du selv har accepteret det.

Efter præsentationsmødet er der ofte en kort beslutningsproces, med en hurtig opstartsdato.

Har du har lyst til at blive oprettet i vores resourcebank, så skal du udfylde nedenstående formular og upload herefter dit CV og/eller link til din LinkedIn profil.