ClearView Trade havde brug for en alsidig salgsdirektør med sans for kompleksitet. Men som vækstvirksomhed var det samtidig nødvendigt at se kandidaten an, inden man bandt sig. 

Arbejder man med kompliceret digitalisering i eksportbranchen, kræver det, at medarbejderne har indgående forståelse for området og kan gebærde sig i et evigt foranderligt miljø. Er man samtidig en vækstvirksomhed, er der hverken tid eller råd til at begå fejl i ansættelser.

ClearView Trade, som strømliner og automatiserer logistikprocesser og dokumenthåndtering i eksportbranchen, stod overfor en sådan udfordring. Vækstvirksomheden, der er stiftet af CEO Morten Jensen Øllgaard, havde brug for en salgsdirektør, der både havde evnerne til at tage virksomheden skridtet videre i væksteventyret og havde forståelse for de mange facetter af og faldgruber i eksportbranchen.

“Det er et komplekst område, vi arbejder med. Meget af eksportbranchen er ikke digitaliseret, og det har ofte fatale konsekvenser for virksomheder, som eksempelvis bliver stoppet i tolden, fordi der er fejl i papirerne. Vi hjælper dem med at digitalisere processen, og dermed eliminerer vi de menneskelige fejl,” forklarer Morten Jensen Øllgaard

“Men som vækstvirksomhed møder man hele tiden nye udfordringer og muligheder, så vi skulle finde en salgsdirektør, som forstod kompleksiteten, kunne lukke ordre, forstå kundernes behov, være god til at forklare processerne og samtidig være fleksibel og agil.”

Den rette kandidat

Udover at stillingen stillede store krav til kandidaten, skulle vedkommende finde det spændende at indgå i en innovativ vækstvirksomhed.

“Vi ville gerne have mulighed for først at se personen an, og derfor besluttede vi os at gå til Nextt Management og få dem til at hjælpe os med at finde nogle interim-kandidater til en Try&Hire-proces,” fortæller Morten Jensen Øllgaard og fortsætter:

“Nextt Management fandt fire gode kandidater, og ud af dem valgte vi en med den helt rette erfaring – blandt andet fra to vækstvirksomheder.”

Nuværende salgsdirektør i ClearView Trade, Poul Andersen, var den kandidat. For Morten Jensen Øllgaard indså hurtigt, at han var den rette til stillingen.

“Poul Andersen har været med til at vækste vores pipeline og accellerere vores salg. Både ved at justere prismodellen, så vi får mere for produktet, men også så vi får optimeret salgsprocesserne. Samtidig er han god til at se, når vi har brug for særlige dokumenter til eksempelvis fødevareeksport, ligesom han er opsøgende i kunderelationer,” siger Morten Jensen Øllgaard og tilføjer:

“Jeg havde troet, at det ville blive svært at finde den rigtige, men Nextt Management har et kæmpe netværk af kandidater, og det har hjulpet processen. Samtidig var de fleksible igennem hele processen ift. justerigner undervejs. Så det er bestemt en vej, vi vil gå en anden gang – også hvis vi står over for en konkret udfordring, hvor vi har brug for nogle særlige kompetencer i en periode. Det er oplagt som vækstvirksomhed.”

“Jeg havde troet, at det ville blive svært at finde den rigtige, men Nextt Management har et kæmpe netværk af kandidater, og det har hjulpet processen”

Udvalgte cases

Om Nextt

Med stort kendskab til og mange års succesfuld erfaring med at løse udfordringer i dansk erhvervsliv er vi godt klædt på til at indgå i en konstruktiv dialog omkring løsning af opgaverne.

Vi sikrer, at vore kunder får den bedste løsning inden for den kortest mulige tid.

Lad os vende mulighederne sammen

Skriv til os her, så kontakter vi dig i løbet af få timer.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for yderligere information

Christian Hvashøj Schaarup

Direktør & Partner

Mobil +45 2683 9938

Mail [email protected]

Ravnsøvej 52, 1. DK-8240 Risskov

Dampfærgevej 27, 5. sal, DK-2100 København Ø

Telefon +45 4333 2780

Mail [email protected]