Senior QA Project Manager

Nordsjælland

Fastansættelse

Senior QA Project Manager

Dette er en Fast Executive Search opgave hvor kandidaten fastansættes hos virksomheden

 

Virksomheden er en innovativ dansk virksomhed som er en del af en international koncern.

Virksomheden er markedsledende indenfor deres branche og deres produkter forhandles globalt. De udvikler og producerer mekanik og elektroniske løsninger samt tilknyttet software – IoT løsninger. I virksomheden er der ca. 80 medarbejdere og i den internationale koncern er der ca. 7.000 medarbejdere

Til QA-afdelingen i virksomheden søges en erfaren QA profil der på mandat fra Head of QA & RA kan sætte en høj barre for QA i de mange produkt udviklingsprojekter, der kræver deres tilstedeværelse og fokus. Det er en klar fordel at QA Project Manageren har erfaring med at udvikle og opbygge relevante QA-processer, sikre projekt dokumentation og relevant indsigt i test og design af tekniske produkter. Erfaring med produktudvikling af produkter der kombinerer mekanik, elektronik, SW, IoT er en stor fordel. Samtidig er det vigtigt at kunne være en god sparringspartner for R&D Project Manager og andre projektdeltagere.

Den nye senior QA Projekt Manager bliver bindeled mellem interne og eksterne interessenter, så ud over en stor faglighed på QA og god selvstændighed, en lyst til at bidrage til udviklingen af samarbejde og processer på området og til indgå i en ligeværdig dialog med Head of QA & RA, skal den nye profil trives med en udadvendt rolle og være dygtig i arbejdet med at bygge professionelle relationer.

Ansvar og opgaver: 

  • Eksekvere projektaktiviteter og projektdokumentation.
  • Sætte retningen for QA aktiviteter i udviklingsprojekter.
  • Review og godkende udviklings dokumenter.
  • Støtte ved valg af tests og udførslen af test og design. 
  • Håndtering af Change Requests, Claims og afvigelser.
  • Understørre de respektive projektledere på QA området
  • Være up to date med relevante standarder og krav.
  • Bidrage ved audits hos kunder
  • Sammen med Head of QA & RA opbygge virksomhedens QA standarder og sætte retningen på dette.

Ud over din løn tilbyder virksomheden et spændende arbejdsmiljø og kultur med højt til loftet og flexibilitet til hjemmearbejde, når det passer ind med opgaverne. Desuden inkluderes det pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, diverse personale initiativer mv.

 

Kontakt

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Kresten Johansen kj@nextt.dk eller +45 8161 4046.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den til andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.