Kommerciel direktør til global virksomhed der designer og producerer kvalitetselektronik

Nordjylland

6 mdr. + evt. fastansættelse

Stillingen giver mulighed for fastansættelse og langsigtet karriereudvikling.

Virksomheden opererer og sælger egne produkter over hele verden og har gjort det i mere end 30 år. Hovedmarkederne fordeler sig ligeligt i Nordeuropa og Asien og virksomheden er anerkendt for sit høje faglige niveau og kvaliteten af produkterne.
Der er skabt en støt stigende vækst over årene, og der er igangsat en strategisk rejse der skal sikre, at virksomheden er i stand til at fordoble størrelsen i løbet af de kommende 4 år.

Selskabet ønsker at styrke ledelsen med en dygtig og erfarende kommerciel direktør som får det fulde ansvar for salg og marketing / branding.

Selskabet har rødder i en længere konsistent historik og et brand, som fortsat skal udvikles og forfines globalt. Selskabet har et tæt forhold til deres salgskanaler og markeder, og dette skal udbygges yderligere.

Den kommercielle direktør vil være en markant del af ledelsen/direktionen og vil have et tæt samarbejde med virksomhedens CEO. Der vil være et ledelsesmæssigt ansvar for overordnet set ca. 30 personer med en fordeling på i 25 i Salg og 5 i Marketing.

Opgaver og ansvar

Med et stærkt lederskab skal den kommercielle afdeling udvikles yderligere, og en del af medarbejderne skal vokse i opgaven. Der vil være opgaver på strategisk, taktisk og operationelt niveau.
Sikre at selskabet omfavner morgendagens mangfoldige salgs- og marketingsmuligheder og derigennem driver selskabets vækst.

  • Ledelse (i såvel det danske selskab som udenlandske datter-salgsfilialer).
  • Vækst
  • Kommunikation
  • Proces og planlægning
  • Sikre retmæssig eksekvering på et globalt marked