Investor/ Bestyrelsesformand til dansk digitalt marketing bureau – MBI case

Østjylland

MBI case

Investor/ Bestyrelsesformand til dansk digitalt marketing bureau

En virksomhed med store vækst ambitioner 

Østjylland 

 

Dette er en management-buy-in case, hvor Nextt Management leder efter en kandidat med interesse i at investere i og indtage rollen som bestyrelsesformand for virksomheden. Sammen med nuværende ejere startes dermed en kraftig vækstrejse de kommende år. Nextt Management udbyder denne mulighed i tæt samarbejde med en strategisk M&A partner. 

Forudsætninger for den rette profil 

  • En erfaren erhvervsmand m/k med flair for skalering og kraftig vækst.
  • Har et kapitalberedskab på 2 mio kr. modsvarende en ejerandel på ca. 30%. 
  • Sammen med nuværende ledelse sættes rette strategi og investeringstempo for at realisere de ambitiøse målsætninger. 
  • Har lyst til at agere sparringspartner for den daglige ledelse og dele ud af sin erfaringer. 
  • Gerne kendskab til Digital Markedsføring men ikke nødvendigt.

Virksomheden 

Gennem de seneste 3 år har virksomheden opbygget en god kundeportefølje, har en stærk abonnement baseret forretningsmodel, og er klar til at sætte turbo på væksten. De 2 ejere har lang erfaring indenfor branchen, har et godt navn og sætter en ære i at levere et højt serviceniveau og kvalitet til deres kunder. Det har medført en støt stigende kundeportefølje med et meget lavt churn.

Kunderne 

Der leveres primært til kunder i SMV segmentet, og der er en god spredning på mange forskellige brancher. Der arbejdes både med den strategiske rådgivning omkring og den operationelle eksekvering af den digitale markedsføring.

Organisation 

Virksomheden har i dag 9 ansatte. Der leveres i et ungt og meget dynamisk miljø, og virksomheden kan uden udfordringer tiltrække de rette kompetencer når behovet opstår. De nuværende ejere deltager selv i salget, uddannelse af medarbejdere, håndtering af økonomi osv. Der er stort uforløst potentiale ved at ejerne frigør mere tid til en struktureret tilgang til salg af virksomhedens kerneydelser. Det er bl.a. dette investeringen fra den kommende investor / bestyrelsesformand skal bruges til. 

Regnskab og finansielle nøgletal 

De senere år har resultat før skat været i niveauet 0-500 tkr. Resultatet for 2020 forventes i samme niveau. Øvrige finansielle nøgletal og viden om virksomheden / ejerne modtages ved underskrift på NDA i forbindelse med efterfølgende dialoger hos Nextt Management.

 

Kontakt

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Kresten Johansen på kj@nextt.dk eller +45 8161 4046

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den til andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.