Interim Senior Financial Controller til afdeling for koncernregnskab

Storkøbenhavn

6 måneder

Interim Senior Financial Controller til afdeling for koncernregnskab

6 måneder i Storkøbenhavn


HASTEOPGAVE


Nextt CFO Services tilbyder en interessant hasteopgave som Interim Senior Financial Controller til en stor danskejet koncern med +35.000 medarbejdere og +40 milliarder i omsætning.

Du får med reference til chefen for koncernregnskab selvstændigt ansvaret for den regnskabsmæssige håndtering af en del af koncernens divisioner/selskaber. Du vil arbejde i et team på 6 medarbejder som har ansvaret for koncernens konsolidering og løbende regnskabsaflæggelse. Du vil skulle arbejde med rådgivning og sparring, controlling og rapportering. Yderligere vil der være et særligt stærkt fokus på regnskabsanalyse og risikovurdering i et af de selskaber du får ansvaret for.

Opgaver og ansvar

  • Måneds- og årsregnskabsafslutning på egne områder, herunder varetage dialogen med intern og ekstern revision.
  • Medvirke til udarbejdelse og kvalitetssikring af konsolideret måneds-, kvartals- og årsregnskab, herunder materiale til brug for revision af årsrapporten.
  • Faglig vurdering af konkrete regnskabsmæssige problemstillinger (f.eks. væsentlige nye kontrakter, impairment tests, mm.) ud fra Årsregnskabsloven/ IFRS begrebsramme.
  • Forretningsanalyser og særlig fokus på regnskabsmæssige konsekvenser af op- og nedlukning af afsætningskanaler

En tungere baggrund indenfor regnskab, gerne med fokus på controlling og regnskabsanalyse.

 

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Henrik Kryger på hk@nextt.dk eller +45 4010 3230.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.