Interim Senior Financial Controller – oplevelsesindustrien

sydlige Vestjylland

4–6 måneder

Interim Senior Financial Controller – oplevelsesindustrien – 4 – 6 måneder – sydlige Vestjylland

Vi har brug for en Interim Senior Financial Controller til det danske hovedkontor. Koncernen er udenlandsk ejet, og den danske del af koncernen består af et dansk moderselskab samt en række selskaber – både i eget selskab samt franchise.

Den internationale koncern er repræsenteret i en halv snes lande og en global omsætning på dkk 3+ milliarder årligt.

Der er forskellige omstændigheder, der har gjort, at flere fagområder ikke er up to date, så opgaven er meget konkret, men den kræver også en analytisk tilgang med en god portion projektledelseserfaring.

Du vil delvist referere direkte til virksomhedens danske Finance Manager samt have daglig kontakt til koncernens udenlandske hovedkontor, hvorfor engelskkundskaber på forretningsniveau er et væsentligt kriterium.

Du skal have en lang og indgående hands on erfaring med komplekse selskabskonstruktioner – herunder moms, kreditorstyring etc.

Ledelse:

Du får det daglige ansvar for to medarbejdere i debitor bogholderiet. Herudover er hele – eller dele af – flere andre funktioner helt eller delvist placeret i det internationale hovedkontors ”shared services”, som der er daglig kontakt til.

Primære arbejdsopgaver:

  • Moms – herunder afstemning
  • Løn
  • Almindelig balance-afstemning
  • Klargøring til revisor (årsafslutning)
  • Kreditorstyring
  • Indberetning til SKAT

 

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den til andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Rasmus Jerver på rj@nextt.dk