Interim projektleder til dansk koncern

Storkøbenhavn

6 måneder med mulighed for efterfølgende fastansættelse

Interim projektleder til dansk koncern

6 måneder med base i Storkøbenhavn. Dette er en “Try&Hire” opgave, hvor rette kandidat tilbydes fastansættelse.

 

Er du i den absolutte topklasse af projektledere inden for bygge og anlægsbranchen, eller relaterede brancher, så er dette en unik mulighed for et interim forløb med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

 Kunde:

Vores kunde er en dansk entreprenørkoncern i kraftig vækst og med mere end 500 medarbejdere med hovedkontor på Sjælland.

Ansvarsområder:

Dit ansvar vil være at sikre projekterne kommer i mål til tiden med et resultat, forretningen kan være stolte af og selvsagt med et godt resultat. Du vil få ansvaret for egne projekter fra start til slut, og både store som små sager. Du vil sammen med 50 fantastiske og engagerede kolleger udgøre en central rolle i at skabe stærke løsninger for kunderne.

 Opgaver:

  • Sikre forhold omkring den tekniske udførelse, fremdrift, økonomi, arbejdsmiljø og sikkerhed etc. på en rammeaftale som løber 2 år endnu med mulighed for forlængelse.
  • Udføre ansvarlig projektledelse af styring af vand, kabel og forsyningsprojekter i samarbejde med kompetent team
  • Styre/koordinere interne og eksterne grænseflader og leverancer
  • Sikre projekternes kvalitet, herunder tage vigtige afgørende beslutninger ifm. udarbejdelse af budgetter samt opfølgning herpå
  • Sikre interne projektrelaterede målsætninger, samt grundlæggende forståelse af entrepriseret med udgangspunkt i ERP-systemet
  • Kommunikere, koordinere og planlægge med interne og eksterne interessenter, herunder deltagelse ved bygge- og sikkerhedsmøder

Det vil være en fordel med projektleder erfaring fra rådgiver-, bygherre- eller entreprenørvirksomhed, men vigtigst med solid erfaring som projektleder og det at forstå projektøkonomi.

 

Kontakt

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Kommerciel Direktør Gorm Wesing Flyvholm på gwf@nextt.dk eller +45 2545 6774.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.