Interim Økonomichef til global koncern i vækst

Storkøbenhavn

6-8 måneder (mulighed for fastansættelse)

Interim Økonomichef til global koncern i vækst

Mulighed for efterfølgende fastansættelse for den rette person

 

Virksomheden er en global koncern i konstant vækst.

Som Interim Økonomichef bringer du gode regnskabs- og økonomikompetencer, et stort overblik og menneskelig empati med ind i opgaven. Interim Økonomichefen få ansvaret for hele den danske økonomifunktion, et team på ca. 10 dedikerede medarbejdere i et uhøjtideligt og professionelt miljø.

Økonomiafdelingen er en del af koncernens globale økonomifunktion. Du vil til daglig have et samarbejde med den danske, administrerende direktør og andre  ledere i organisationen.

Arbejdet omfatter overordnet ansvar for regnskabsarbejdet – herunder afstemninger og andre tilbagevendende, økonomiske opgaver. Rollen omfatter også rapportering internt og eksternt samt bidrag til udarbejdelse af årsregnskab.

Ansvar og opgaver:

  • Ledelse af økonomiafdelingen (10 personer)
  • Forretningsanalyser
  • Grupperapportering
  • Intern rapportering
  • Bidrage til udarbejdelse af årsregnskab
  • Forbedringer af de interne kontroller

Det er vigtigt, du aktivt bidrager til at effektivisere økonomiafdelingens processer, at du bevarer overblikket på hele forretningen, er tydelig i din kommunikation og kan præsentere og rapportere såvel i Danmark som internationalt.

Udover en del analyseerfaring har du interesse for og ambition med forretningsanalyse og opfølgning og trives med at arbejde tæt på forretningen.

Kendskab til Navision BC en fordel men ikke et krav.

Engelsk på forhandlingssprog er et absolut must.

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Rasmus Jerver på rj@nextt.dk eller +45 2282 1022.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.