Interim kommerciel direktør/SCO til en industrivirksomhed i vækst

Jylland

6 mdr.

Klar til global vækst

Virksomheden har med udgangspunkt i Jylland skabt sig en nordisk tilstedeværelse og er nu klar til at forfølge en global vækst.

Virksomhedens produkter og løsninger falder inden for kategorien IoT og det er veldokumenteret, at der er et stærkt Product-Market Fit. Virksomheden udvikler, producere og sælger egne produkter og løsninger. Produktion og udvikling foregår både i DK og Internationalt.

Virksomheden har fået en professionel og ambitiøs investor ombord og der ligger en klar strategi og målsætning om, at øge den nuværende omsætning på +100 millioner med en faktor 5-7 over de kommende år. Virksomheden har et sundt kapitalberedskab og er økonomisk klar til vækst.

Virksomheden søger en stærk kommerciel profil der kan tage et stort strategisk og ledelsesmæssigt ansvar og være garant for at bygge og gennemføre den globale vækst.

Opgaver og ansvar

Den kommercielle direktør vil være en markant del af ledelsen og vil have et tæt samarbejde med virksomhedens CEO og de professionelle investorer. Der vil være et ledelsesmæssigt ansvar for ca. 15 personer med en forventning om, at det antal vil stige.

Ansvarsområder

Videreudvikle nuværende forretningsmodel, så virksomheden kan skalere globalt. Ansvar for at designe og udvikle den kommercielle organisation der kan gennemføre væksten.
Skabe en moderne performancekultur.

Erfaringer

Digitale forretningsmodeller i B2B (Industri 4.0)
Internationalisering
Solide kommercielle resultater
Erfaring fra vækstselskaber (høj vækst)
Med forskellige kommercielle forretningsmodeller
Samarbejde med professionelle investorer
Fuldt P/L ansvar