Interim COO til moderne metalbearbejdende industrivirksomhed

Storkøbenhavn

6 mdr.

Virksomheden opererer på et globalt marked med tætte relationer til leverandører og kunder. Virksomheden udvikler og fremstiller systemløsninger til en branche i vækst, men fortsat prispres på underleverandørerne. Virksomheden er en del af en vækstorienteret og moderne industrikoncern med dansk ejerskab.

Selskabet er i gang med en transitionsproces for at fremtidssikre konkurrenceevnen og styrke relationerne til nøglekunder samtidig med at, at produktprogrammet er blevet bredere og mere komplekst.

Virksomheden tæller ca. 150 personer hvoraf interim COO vil have ansvar for ca. 80 personer. Kandidaten indgår i direktionen og forventes at spille en markant rolle i forhold til at få et maksimalt samspil mellem alle afdelingerne.

COO rollen har det totale ansvar for operationsfunktionen som tæller produktion i Danmark og Kina, teknisk operation og New Product Introduction. Tillige ansvar for budget og tids- og kvalitetsmæssige performance.

Opgaver:
Med reference fra Teknisk Chef, NPI Chef,, Produktionschef i DK og Produktionschef i Kina skal COO sikre et optimalt og effektivt samspil i alle processer fra Salg til produktet er leveret.

  • Ledelse generelt og bygge en effekt ledelseskultur
  • Effektivisering af engineering/design gennem reduceret engineering cost
  • Sikre effektiv etablering og drift af ny afdeling – New Product Introduction (prototype og 0-serie)
  • Løbende forbedring af produktionen
  • Forestå etablering/flytning af produktion til Kina