Interim Chef Jurist til stor transportvirksomhed

København

4-6 måneder

Interim Chef Jurist til stor transportvirksomhed

4-6 måneder i København

-Der er mulighed for forlængelse og evt. fastansættelse af rette kandidat.

 

Virksomheden er en veletableret fransk ejet virksomhed med 68.000 kollegaer på verdensplan, hvoraf de 1.500 ansatte er fra Danmark, hvor omsætningen er på mere end 1 mia. DKK.

Virksomheden mangler akut en Interim Chef Jurist til at sikre håndtering af alle juridiske aspekter af en omfattende forsikringssag, samt generel juridisk assistance. Erfaring med forsikringssager og en kommerciel tilgang er krav.

Der vil ikke være andre jurister i selskabet og der indgår ikke personaleledelse i opgaven. Der er tale om en hands-on opgave og der må imødeses et stort arbejdspres specielt i startfasen. Reference vil være til selskabets CFO.

Primær opgave

Fokus på professionel håndtering af alle elementer af forsikringssagen, herunder opgørelse og dokumentation af alle krav. Yderligere forestå kontakt til forsikring og deltagelse i forhandling med alle involverede interessenter.

Der vil tillige være tale om præsentation og rapportering af status til CFO, direktion, som også forventer din rådgivning og sparring. Forestå kontakt til den juridiske afdeling i Paris.

Du vil yderligere deltage i kontraktforhandling ved indgåelse af nye lejekontrakt, samt være behjælpelig med byggestyring.

Vigtige kompetencer:

  • Arbejder systematisk og har tal forståelse
  • Juridisk baggrund
  • Kendskab til forsikringsforhold er et must

 

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Henrik Kryger på hk@nextt.dk eller +45 4010 3230.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den til andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.