Interim CEO til produktionsvirksomhed (HASTER)

Nordsjælland

7-9 måneder

Interim CEO til produktionsvirksomhed

 

Virksomheden er en dansk produktionsvirksomhed af procesudstyr til hele verden, som for en stor dels vedkommende sælges som projektsalg. Virksomheden har søsterselskaber datterselskaber og distributørerer i en række lande

Virksomheden vokser og har akut behov for tydelig og kompetent ledelse, der har skarp fokus på at sikre en produktion og leverancekæde, der på den korte bane kan sættes istand til at indfri den store efterspørgsel fra kunder. Samtidigt skal der igangsættes konkrete tiltag, der i løbet af 2022 kan optimere produktion og supply chain optimeres signifikant.

Du har sandsynligvis en baggrund indenfor primært produktion og sekundært supply chain, ligesom du er en leder, der får forretningen og medarbejderne fuldt og helt med. Der skal initialt forventes klar hands-on ledelse og styring af aktiviteterne, så der kommer en tydelig retning, prioritering og sammenhæng

Du vil i tæt samarbejde med bestyrelsen sikre, at produktionen effektiviseres, projekter og ordrer produceres og leveres til tiden samt at alle processer optimeres og økonomisk fintrimmes. Som Interim CEO er der naturligvis i tillæg til produktionen et samlet ansvar for hele selskabet, særligt vedr. salgsopfølgning og indgåelse af store projektaftaler.

Du får ligesledes sammen med bestyrelsen ansvaret for, at virksomheden gøres klar til et evt. salg indefor en overskuelig fremtid. For den rette er der mulighed for management buy-in (MBI), dette er dog ikke et krav. Da opgaven kræver meget on-site management er bopæl på Sjælland at foretrække.

Du omsætter strategi til handling og du forstår, hvordan man får forandringer til at ske, og er i stand til at fordele ansvaret.

Du skaber klarhed om, hvilke beslutninger man som medarbejder selv kan træffe, og samtidig sikrer, at alle teams arbejder godt sammen.

Du skal som den gode CEO og leder balancere mellem kontrol og inspiration –  beslutningskraft og samarbejde – gennemslagskraft og inddragelse.

Du er herudover kendetegnet ved at du:

  • sætter klare mål, er tydelig og har visioner
  • engagerer og motiverer
  • formidler og kommunikerer tydeligt

 

Dette er en haste opgave med start snarest muligt.

 

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Rasmus Jerver på rj@nextt.dk eller +45 2282 1022.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.