Fast Executive Search – Group Finance Manager

København

Permanent - Fast Executive Search

Fast Executive Search – Group Finance Manager

Geografi: København

Sigtet med denne opgave er at tilknytte en Group Finance Manager hurtigst muligt. Jobbet indeholder potentiale som CFO på sigt.

 

Virksomheden er en international dynamisk netværks-organisation i rivende udvikling og skal hurtigst muligt have opbygget en moderne og dynamisk finansfunktion.

Opgaven er at varetage de daglige opgaver i finansfunktionen og sikre at virksomhedens ledelse får en solid og troværdig rapportering og sparring.

Reference: CEO

Ansvar:

  • Månedlig, kvartalsvis, og årlig rapportering af både finansiel og operationel performance på tværs af 4 lande
  • Udvikling og vedligeholdelse af finansielle modeller
  • Stakeholder management af topledelse, bestyrelse, og MDs i andre lande
  • At sikre den daglige likviditet og løbende opdatere cash flow predictions
  • Strømlining, automatisering og effektivisering af finansfunktionen
  • Ad hoc analyser og indsigt i performance på tværs af forretningen fra salg til produkt
  • Strategisk og operationel involvering på tværs af virksomheden såsom organisationsstruktur, rekruttering af nye medarbejdere, produktudvikling og IT
  • Sikre årshjulet kører med kerneprocesser som månedsluk, årsluk, audit, VAT og tax
  • Input på kontrakter og juridiske forhold som asset transfers, ansættelseskontrakter, ESOPs og lignende corporate governance projekter

Der er i startfasen tale om en hands-on opgave. Over tid vil du selv skulle ansætte yderligere medarbejdere i takt med virksomhedens vækst.

Personen:

Du er en erfaren Financial controller eller Finance Manager der drømmer om at tage næste skridt i din personlige udvikling. Du er en udadvendt person med sans for detaljen, men mister ikke overblikket. Du har en solid værkstøjskasse og er sikkert uddannet Cand. Merc. eller HD-regnskab kombineret med nogle års erfaring fra eksempelvis konsulentvirksomhed. Det er vigtigt at du er operationel og er en holdspiller. Du er fleksibel og aktiv i dine opgaveløsninger.

 

Kontakt:

Henvendelse vedr. opgaven i øvrigt skal ske til Partner Henrik Kryger på hk@nextt.dk eller +45 4010 3230.

Hvis opgaven ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den til andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.