Er du vores nye Partner i Nextt Management?

København eller Århus

Fast tilknytning

Er du vores nye Partner? 


Fremtidens arbejdsmarked er her allerede. Flere og flere virksomheder benytter sig af Interim Executive Management og Fast Executive Search. Nextt Management har igangsat en ambitiøs vækstrejse og har brug for endnu en Partner på holdet.

Vores nye Partner
Du bliver en vigtig og aktiv person i udviklingen af vores aktiviteter i Danmark og Internationalt. Med afsæt i Nextt’s position i markedet tager vi sammen rejsen til næste niveau i et tæt samarbejde med dine kollegaer og marketing.

Din indtjening og ejerskab
Vi tilbyder en meget attraktiv honorarmodel med gode indtjeningsmuligheder hvis du har succes og med mulighed for et medejerskab. Vores tilgang til kunderne er tillid, troværdighed og åbenhed og vi leverer altid mere end kunderne kan forvente.

Din erfaring
Du skal have professionel erfaring med lederrekruttering og eller formidling af menneskelige ressourcer. Du har igennem din solide karriere etableret et stort personligt og stærkt erhvervsnetværk. Og det er et must at du selv har haft erfaring fra en tung ledende stilling i Danmark og/eller internationalt.

Og din person
Du har interesse og evne for at indgå i fortrolige og tillidsfulde dialoger med beslutningstagerne i dansk erhvervsliv. Du er selvdreven og trives med at løse opgaver på egen hånd eller i mindre teams. Du har et højt drive, et godt humør og tager selvstændige initiativer. Din gennemslagskraft overfor kunderne, og det at nå i mål med opgaverne, er absolut en af dine stærkeste sider.

Du er dynamisk og fleksibel samt løsningsorienteret da vi konstant udfordrer og bliver udfordret af vore kunder.

Hvordan kommer vi videre?

Du kan kontakte CEO og Partner Torben Hvashøj på tlf. 5130 2530.

Alle henvendelser er fortrolige.

Send din ansøgningen og CV ASAP direkte og personligt til thp@nextt.dk og vi kontakter dig.

 

Nextt Management A/S har over 18 års erfaring med Interim Executive Management og Fast Executive Search af ledere. Vi er dansk erhvervslivs udrykningstjeneste når det gælder ledelse og forandringer, og vores løsninger tager altid udgangspunkt i vores eget prækvalificerede ledernetværk bestående af mere end 4.000 dynamiske og fleksible ledere. Vi garanterer således at vores kunders udfordringer kan blive påbegyndt løst inden for få dage.

Vi har kontor i København og Aarhus og er partner i Senior Management Worldwide.

Læs mere på www.nextt.dk

Læs mere på www.SMW-Interim.com 

 

Hvis jobbet ikke har din interesse eller ligger uden for dit kompetencefelt er du meget velkommen til at dele den med andre potentielle kandidater i dit eget erhvervsnetværk.