6 ud af 10 virksomheder har benyttet en interim leder i de sidste tre år

En af hovedkonklusionerne i den første danske undersøgelse af interim markedet i Danmark er, at seks ud af ti virksomheder har benyttet en interim leder indenfor de sidste tre år.

Det vidner om, at virksomhederne har taget interim ledelse til sig og tænker det ind som en strategisk løsning i deres bemanding. Måske fordi interim ledere generelt er særligt gode i det fragmenterede farvand, som virksomhederne i dag skal navigere i.

Digitalisering, anvendelsen af AI, bæredygtighed og grøn omstilling, strategi og transformationer er nogle af de aktuelle udfordringer, som mange virksomheder skal forholde sig til, hvis ikke de vil sakke agterud i forhold til deres konkurrenter.

Der er mange agendaer og udfordringer i virksomhederne, og vi ser stort set hver eneste dag, at virksomhederne har problemer med at have alle ressourcerne på plads og kunne løfte alle opgaver. Især fordi der hele tiden er nye krav og nye teknologier at forholde sig til.

Det er første gang, at vi har konkrete tal og data for omfanget af interim ledelse i Danmark. Og tallene bekræfter, at interim ledelse er en ressource, flere virksomheder benytter – og benytter gentagne gange.

HVORFOR? – FORDI INGEN VIRKSOMHED HAR ‘RÅD’ TIL IKKE AT PERFORME SIT BEDSTE TIL ENHVER TID PÅ ALLE POSTER.

 

Nextt Management er specialister i Interim Management og har i 20 år hjulpet danske og internationale virksomheder med professionelle, erfarne interim-ledere, der fra første dag kan gøre en forskel i jobbet og levere de ønskede resultater. Vi træffes på tlf. 43 33 27 80, hvis du vil vide mere om interim-ledelse – og hvordan vi inden for maksimalt 10 dage kan sikre dig og din virksomhed den helt rigtige interim-leder.

Newsletter