Program og Projektledelse

Hos Nextt Management er der dyb forståelse for, at langstrakte programmer og projekter der ikke møder deadline, kan være katastrofale for virksomheden og dennes vækstmål. Derfor tager Nextt Management gerne en afklarende og udfordrende dialog om den situation og de behov, du oplever i din virksomhed.

Nextt Management bringer solid forretningsforståelse, erfaringer og kompetencer i spil, og kommer ikke med en ”one-size-fits-all” model. Vi finder den rette løsning til netop din situation.

Interim programledere og projektledere der står klar

Alle interim program managers og projektledere er karakteriserede ved at besidde stor og indgående forretningsforståelse, og mange års teoretisk og praktisk erfaring. Alle program managers og projektledere hos Nextt Management er særdeles erfarne ledere, og evner således god kommunikation på alle niveauer.

Nextt Management har leveret interim program manager og projektledere til følgende brancher: telekom, media, energi, IT, elektronisk udstyr og apparater, detailhandel, serviceydelser, ERP, grossist virksomhed, finansiel virksomhed, produktion, fødevare virksomhed og offentlig virksomhed.

Med en personlig, prækvalificeret ressourcebase bestående af interim managere og selvstændige konsulenter, er Nextt Management gearet til at levere en program manager og en projektleder til netop jeres branche og virksomhed, indenfor max 10 arbejdsdage.

Kontakt Nextt Management til en personligt og fortrolig snak omkring mulighederne på +45 26839938 eller chs@nextt.dk