Hvor kan Nextt Management hjælpe?

Er din virksomhed på jagt efter en ny leder, er på en vækstrejse, eller er i gang med en turnaround? Så skal du måske overveje at tilknytte en interim manager der er specialiseret i midlertidig ledelse. Der findes et utal af muligheder for at anvende interim-ressourcer – overordnet kan de anskues ud fra tre kategorier:

VÆKST

Er væksten i virksomheden ved at overhale jer indenom, eller igangsætter I store transformationsprojekter, for at følge med udviklingen? Interim Management er i sådanne situationer en oplagt mulighed for at minimere risici, og styre proces og transformation sikkert i mål. En interim manager fra Nextt Management træder ind i situationen på baggrund af solid erfaring fra lignende situationer, og kan således hurtigt skabe overblik og være en ressourcefuld sparringspartner, der kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger, og lede virksomheden sikkert i mål.

GAP

Når en nøglemedarbejder forlader virksomheden, hvad enten det er frivilligt eller ufrivilligt, kan der være behov for at trække en midlertidig leder ind på posten med det samme, indtil en ny, fast ressource er på plads. Oplever din virksomhed således at være uden ledelse i en kortere eller længere periode, kan du med fordel indsætte en erfaren interim manager til at fastholde momentum. På den måde undgås et ledelsesvakuum, og virksomheden kan drives videre, så trygheden bevares for både medarbejdere og kunder.

TURN-AROUND

Hvis virksomheden er i krise, og det for alvor brænder på, kan det være helt afgørende med objektive og eksterne hænder, der i kraft af det rette mindset kan træde direkte ind i virksomheden og rette op på de udfordringer, der er opstået. En interim manager kommer med et eksekverende mindset og er samtidig fri for følelsesmæssige bindinger til virksomheden – og derved kan han lettere træffe de beslutninger, der sikrer den afgørende forandring