Få nødlidende projekter tilbage på sporet

Nextt Management bliver ofte kontaktet af virksomheder med store ambitioner og mange projekter i kikkerten, men med for få projektledere til at kunne styre projekterne professionelt i mål, indenfor deadline.

Har du brug for en eller flere projektledere, der effektivt og målrettet leverer resultater? Eller har du et nødlidende projekt, der skal bringes tilbage på sporet?

Hos Nextt Management er der dyb forståelse for, at langstrakte projekter der ikke møder deadline, kan være katastrofale for virksomheden og dennes vækstmål. Derfor tager Nextt Management gerne en afklarende og udfordrende dialog om den situation og de behov, du oplever i din virksomhed.

Nextt Management bringer solid forretningsforståelse, erfaringer og kompetencer i spil, og kommer ikke med en ”one-size-fits-all” model. Vi finder den rette løsning til netop din situation.

Interim projektledere og konsulenter, der står klar

Alle interim projektledere er karakteriserede ved at besidde stor og indgående  forretningsforståelse, og mange års teoretisk og praktisk erfaring. Alle projektledere hos Nextt Management er særdeles erfarne ledere, og evner således god kommunikation på alle niveauer.

Nextt Management har leveret interim projektledere til følgende brancher: telekom, media, energi, IT, elektronisk udstyr og apparater, detailhandel, serviceydelser, ERP, grossist virksomhed, finansiel virksomhed, produktion, fødevare virksomhed og offentlig virksomhed.

Med en personlig, prækvalificeret ressourcebase bestående af interim managere og selvstændige konsulenter, er Nextt Management gearet til at levere en projektleder til netop jeres branche og virksomhed, indenfor max 10 arbejdsdage.

Kontakt os for en uforpligtende dialog, og hør nærmere om jeres muligheder med en interim projektleder.

Udvalgte cases

Nextt Management arbejder kun med erhvervslivets bedste profiler, som alle før har løst lignende opgaver

Sign-up til nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Opstartsmøde indenfor 24 timer
Vi leverer mere end du kan forvente
Kompetence og erfaring siden 2003
Internationalt partnerskab
Rette leder på plads indenfor 10 dage