En kombination af interim og ansættelse

Nextt Management tilbyder Fast Executive Recruitement til situationer, hvor kunden ønsker permanent tilknytning af en erfaren leder, men ikke har mulighed for at vente de 4, 6 eller 8 måneder, en almindelig rekruttering typisk tager.
Nextt Management arbejder fleksibelt og dynamisk, og har en personlig prækvalificeret ressourcebase af erfarne interim ledere, fuldt parate til at påtage sig den ønskede opgave.

Kvaliteten og hastigheden i denne service sikres via en enkel og effektiv proces, med Nextts ressourcebase som udgangspunkt. Ressourcebasen er særligt opbygget af Nextt Management siden 2003. Dertil er knyttet erfarne searchressourcer, som komplimenterer ressourcebasen – fuldt sammenlignelig med almindelige rekrutteringsfirmaers udbud. Endeligt har Nextt Management mulighed for at aktivere det globale samarbejde i SeniorManagementWorldwide.

Kombinationen af disse 3 aktiviteter er unik og tilbydes ikke af andre indenfor markedet. Den unikke kombination sikrer vores kunder den hurtigste og mest effektive rekruttering i højeste kvalitet – og til en transparent og konkurrencedygtig pris.

Nextt Management bidrager med professionel og effektiv håndtering af hurtig ansættelse på lederniveau, og har ufravigelige krav til diskretion og fortrolighed. Med en særlig forretningsmæssig forståelse, stor ledelsesmæssig erfaring og strategisk orientering, udfordrer Nextt gerne virksomhederne med professionelt overblik i de indledende overvejelser.

Hvad du kan forvente dig af Nextt Management

 • Hurtigere
  Garanteret aftale med rette kandidat indenfor 10 arbejdsdage
  Erfaring siden 2003, der sikrer en effektiv proces
  Prækvalificeret ressourcebase af lederkandidater
 • Billigere
  Fast pris for ansættelse på CxO- og lederniveau
  30-50 % billigere end klassisk Headhunting
  No Cure, No Pay
 • Grundigt forarbejde
  Personprofiltest/IQ test*
  Referencetagning
  Statusmøder

*Der aftales individuelt med kunden, om der ønskes egen test eller test via Nextt Management.

No Cure, No Pay

Den konkrete samarbejdsaftale – der udarbejdes for hver enkelt opgave – omhandler ud over rekrutteringsforløbet et samlet honorar. Der tilstøder derfor ikke ekstraregninger, hverken under eller efter forløbet. Samarbejdsaftalen beskriver også Nextts Fast Executive Search-garanti, No Cure, No Pay, der betyder, at vi naturligvis og uden beregning, gennemfører et nyt forløb, hvis ansættelsesforholdet ophører indenfor eksempelvis 6 måneder (aftales individuelt).

Vi garanterer en præcis lederprofil til opgaven indenfor 10 arbejdsdage, til en fast pris – ingen overraskelser.

En Fast Executive Search tilbyder

 • Indledende dialog om de aktuelle behov
 • Aftale om fremgangsmåde/proces
 • Kandidatprofil – personlige og faglige kompetencer
 • Tidsplan og handlingsplan – aftale om personinvolvering
 • Udkast på “Teaser” til netværk
 • Netværk og elektroniske medier
 • Løbende status og opdatering
 • Fortrolig gennemgang af short list
 • Præsentation af kandidater
 • Persontest med opmærksomhedspunkter
 • Referencetagning

…og alt sammen til en fast, konkurrencedygtig pris

Har du brug for internationale løsninger?

Samarbejdet på tværs af Nextt Management giver helt unikke muligheder for at trække på mangeårige erfaringer og professionelle kompetencer indenfor Interim Management og Fast Executive Recruitment. I kraft af et veludbygget internationalt samarbejde – SeniorManagementWorldwide – er Nextt operationsdygtigt langt ud over landets grænser. Mød vores internationale samarbejdspartnere fra hele verden her.

Udvalgte cases

Sign-up til nyhedsbrev